«Τράβα σπίτι σου να σφουγγαρίσεις» είπαν στην διαιτήτη του Κόμο-Βενέτσια


Δεν έχει βγει τυχαία το ”Ούνα φάτσα ούνα ράτσα” για τους Ιταλοέλληνες, αφού οι γείτονες μας στο Κόμο-Βενέτσια θύμισαν ελληνικό καφενείο.

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα που η ομάδα του Τάσου Δουβίκα νίκησε με 1-0 την ομάδα της Βενετίας, οι οπαδοί βάλανε στο στόχαστρο Μαρία Σολέ Φεριέρι Καπούτι, λόγω της ιδιότητας της ως γυναίκα διαιτητή με σεξιστικά σχόλια του τύπου ”τράβα σπίτι σου να σφουγγαρίσεις”.

Τα άνωθεν σχόλια ακούστηκαν live στην μετάδοση του DAZN, όσο η διαιτητής εξέταζε τη φάση με on field review

Αυτό που τους διαφοροποιεί ωστόσο από τους Έλληνες είναι η λατρεία τους για τα ζυμαρικά, γι’αυτό μάλλον ορισμένοι έδωσαν μια πιο εθνική χροιά στα συνθήματα λέγοντας ”΄πήγαινε να φτιάξεις καμιά μακαρονάδα με σάλτσα”.

Πάντως το πιο διάσημο diss της ιστορίας το φάγανε από γυναίκα και αφορούσε τα μακαρόνια