in

Κιλκισιώτισσα έγινε λεσβία επειδή ο σύζυγος ήταν όλη μερα στα καζίνα και τα πρακτορεία

Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το υπέροχο ρεπορτάζ που εντοπίσαμε

Το Tsilibet πέρα από τα δίνει προγνωστικά για να βγάζεις χάνεις λεφτά έχει και έναν παιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Έτσι από σήμερα, πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τα περιφερειακά ΜΜΕ τα οποία είναι απαραίτητα για τη Δημοκρατία και για να μαθαίνεις διάφορα πράγματα που στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Η αρχή γίνεται με το υπέροχο kilkisiwtis.blogspot.com και το άρθρο ΒΟΜΒΑ που φιλοξένησε την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το έγκυρο kilkisiwtis.blogspot.com ένας χάστης στο Κιλκις είχε παρατημένη τελείως τη γυναίκα του και μετά τη δουλειά ήταν όλη μέρα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΡΕΠΟΡΤΑΖΑΡΑ ο χάστης δεν ήταν από την αρχή έτσι (λέμε τώρα αλλά στην αρχή τουλάχιστον έδειχνε ενδιαφέρον για τη σύζυγο και την πήγαινε ημερήσιες εκδρομές στα καζίνα της Βόρειας Μακεδονίας, στη Γευγελή και τη Δοϊράνη.

Ε κάποια στιγμή η σύζυγος του απηύδησε και τα φτιάξε με την φίλη της την κομμώτρια και ο Κιλκισιώτης χάστης έγινε, λέει, έξαλλος.

Αλλά οκ, μωρέ εμείς τα γράφουμε φλώρικα, ας διαβάσουμε τα λόγια του Kilkisiwtis.blogspot.com:

Με το που σχόλαγε από το εργοστάσιο…μανάβης ο άντρας της κυρίας! Όχι δεύτερη δουλειά όμως, αλλά …μανάβης στα φρουτάκια του ΟΠΑΠ! Έτρωγε όλα του τα λεφτά στα PLAY και στο ΚΙΝΟ! Μια και δυό η κυρία, άρχισε τα καφεδάκια με την…κολλητή της κομμώτρια και ….να φέτος το καλοκαίρι ημερήσια στη Χαλκιδική για μπάνιο, να η μια αγκαλιά, να η δεύτερη και η…καραμπόλα δεν άργησε! 

 Το ένα παιδί φοιτήτρια Θεσσαλονίκη και ο σύζυγος ….μπαρουτοκαπνισμένος στις μάχες με τους κουλοχέρηδες! Στην αρχή πηγαίνανε με τη γυναίκα του και στο Γεύγελη για φαγητό στο ΚΑΖΙΝΟ, μετά στη Δοιράνη και το κακό…έγινε συνήθεια!

 Στο σήμερα λοιπόν… έσκασε με την καραντίνα ο σύζυγος! Όλη την ημέρα μέσα και η κυρία περπάτημα και μετά λούσιμο και χτένισμα! Περπάτημα μαζί με την κομμώτρια και μετά το χτένισμα στο σπίτι της κυρίας!

Έτσι από τη δεύτερη ημέρα ο …”μανάβης” κάτι άρχισε να υποψιάζεται….για γκόμενο όμως! 

Που να πάει το μυαλό του πως τη γυναίκα του την …ξύριζε η κομμώτρια! Αλλά κι αυτές οι λυσσάρες….μιλάμε για μεγάλη καψούρα!

 Όπως ξέρετε εδώ οι αναγνώστες του Κιλκισιώτη, έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η χειρότερη καψούρα είναι η γεροντοκαψούρα. Φανταστείτε λοιπόν δυο γυναίκες αναψοκοκκινισμένες μια 45 και η άλλη…- δε σας γράφουμε γιατί κάποιες θα βλέπετε φαντάσματα μετά! – στα γούστα!

Την φώναξε σπίτι για χτένισμα την πρώτη μέρα, για βάψιμο τη δεύτερη κι εκεί την ψιλιάστηκε ο σπαγγοραμένος: πως κυρία μου τη μια χτενίζεσαι και την άλλη βάφεσαι; Ανάποδα δεν πάνε αυτά; 

Και να τα γελάκια τα πονηρά, να τα περίεργα χάδια, γύρισε το μάτι του συζύγου…και ζήτησε το λόγο για τα σούρτα φέρτα της κομμώτριας! 

Δεν άντεξε και η κυρία του έβγαλε γλώσσα…. κι έγινε ο κακός χαμός στην πολυκατοικία! 

(αύριο η συνέχεια…)

H συνέχεια δεν ήρθε ποτέ βέβαια, αλλά ελπίζουμε πρώτον το κλείσιμο των ΠΡΟΠΟ να βοηθήσει το ζευγάρι να σώσει τον γάμο του (ή να κάνει τρίο με την κομμώτρια) και το άρθρο να λειτούργησε παιδευτικά και για τους αναγνώστες του Tsilibet. Δηλαδή παίζε όλη μέρα τζόγο, μπορεί η γκόμενα σου να γίνει λεσβία και έτσι θα έχεις και παίξει τζόγο και την ευκαιρία να αιτηθείς έστω κάποιο τριο.

Αλλά τρίο ξετρίο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι διασκέδασης και μάλιστα τζάμπα. Όπως η νέα πλατφόρμα του pamestoixima.gr, ειδικά τώρα που είναι κλειστά τα πρακτορεία


ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ 2ο ΕΔΩ

Τα Tips της Δευτέρας

H Bwin έχει Jackpot 30 μύρια στo καζίνο της – Έτοιμοι να γίνουμε Snik και να τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα