in

Χάστης χάνει 10 βασικούς μισθούς παίζοντας Μοναχοκόρη, το Πρακτορείο σε κατάσταση αμόκ

”Δεν είναι κάτι σοβαρό, για την πλάκα μου παίζω”

”Η ομάδα της ΑΕΚ βγάζει υγεία και εμπνέει εμπιστοσύνη.” Τίποτα φυσικά από αυτά δεν ισχύει, αλλά αυτό δεν εμπόδισε έναν χάστη να πετάξει 6 χιλιάδες ευρώ στο να κερδίσει η ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο το ματς με τον Βόλο.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, τα θεμέλια του Τσίλι Πρακτορείου έτριξαν όταν εμφανίστηκε αυτό το δελτίο :

Το σαίνι μας είχε την φαεινή ιδέα να προσπαθήσει να διπλιάσει τα χρήματα του ποντάροντας στην Μοναχοκόρη, λες και ήταν το μοναδικό ματς του κουπονιού. Ωστόσο πράγματι όλα έδειχναν στην αρχή του ματς πως το δελτίο θα έχει αίσιο τέλος, αφού η ΑΕΚ προηγήθηκε ΞΑΝΑ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ μόλις στο 3′ λεπτό του αγώνα.

Ο Βόλος γρήγορα όμως βρήκε απάντηση και ισοφάρισε 13 λεπτά αργότερα. Αυτό ήταν το σημείο που το Πρακτορείο άρχισε να βαράει παράκρουση με τον χάστη, που μάλλον είναι παλιός γνώριμος ΚΕΘΕΑ. Αλλά ακόμη υπήρχε σιγουριά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις (αγωνιστικές και μη) της Μοναχοκόρης.

Το ποδόσφαιρο πράγματι είναι ένα άθλημα που μπορούν συμβούν τα πάντα. Αυτό που δεν μπορεί όμως να συμβεί με τίποτα είναι μια άνετη και καθόλου αγχωτική νίκη της ΑΕΚ
Η κατάληξη συνήθως όσων λένε ότι ”έχω πληροφορία από μέσα”.

Κάθε ελπίδα που είχε μείνει γκρεμίστηκε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, όταν ο Αιγύπτιος Νταν Μπιλζέριαν, το πιο άβολο πέσιμο στο instagram, τα χειρότερα αγγλικά EUNE σκόραραν στο 34′ και μετέτρεψαν το σκορ σε 1-2 βάζοντας μπροστά την ομάδα του Γλωσσομαθή Αχιλλέα (Πάμπλο Λάσο) Μπέου.

Κάθε ίχνος ή σημείο ζωής του χάστη από εκείνο το σημείο και έπειτα εξαφανίστηκε εγείροντας σοβαρά ερωτήματα και οδηγώντας κόσμο σε βιαστικά συμπεράσματα :

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του άρχισαν σιγά σιγά να καταφθάνουν :

Οι μηχανισμοί του Τσίλι Καφενείου ενεργοποιήθηκαν τάχιστα και πλήθος κόσμου παρακινούμενο από το προσωπικό του δράμα προσπάθησε να βοηθήσει :

Πολλοί ωστόσο υποστήριξαν ότι δεν είναι δουλειά της εργατικής τάξης και των λαικών στρωμάτων να σώσουν για μια ακόμη φορά την κρίση που δημιούργησαν οι πλούσιοι :

Η Tsilibet από μεριά της επικοινώνησε με την στοιχηματική εταιρεία και διαπίστωσε πως θα δώσει έκτακτο bonus στους εργαζόμενους της, αναρωτιόμαστε άραγε γιατί.

Η φάτσα σου μόλις χάνεις 6.000

Ο Light βρήκε το μοναδικό τρόπο να φύγεις κερδισμένος από χαρτοπαιχτική λέσχη,τη ληστεύεις

TSILI QUIZ: Πόσο καλά ξέρεις το THUG LIFE των παικτών του NBA;