in

Τράπεζα ρίχνει πόρτα στον Ζαπάτα για «ύποπτο στυλ», τον πέρασαν για ζητιάνο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ρατιστικών διακρίσεων εις βάρος έγχρωμων παικτών στην Ιταλία, ποιος θα το περίμενε βέβαια από έναν λαό που έβγαλε την απολογήτρια του Μουσολίνι.

Μετά την αναίτια σύλληψη του Μπακαγιόκο λοιπόν, την περίπτωση του άλλοτε μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ, Τζόζεφ Μπλερ, ο οποίος κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά από αστυνομικούς στο Πεζάρο που τον άφησαν να φύγει όταν συνειδητοποίησαν ποιος είναι, ήρθε να προστεθεί και το περιστατικό με τον Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος έφαγε πόρτα από τους σεκιούριτι μιας Ιταλικής τράπεζας για «ύποπτο στυλ».

«Πού νομίζεις ότι πας; Δεν είναι μέρος για σένα αυτό» δήλωσαν οι σεκιούριτι, οι οποίοι μάλλον πέρασαν τον πάικτη της Αταλάντα για κάποιον φτωχό μετανάστη από την Αφρική. Ο Ζαπάτα πάντως πήγε στην τράπεζα για να συναντήσει τον οικονομικό του σύμβουλο, φορώντας φούτερ και φόρμα και μετά από διαβουλεύσεις παρενέβη ο ίδιος ο διευθυντής της τράπεζας, που δικαιολόγησε ωστόσο τους σεκιουριτάδες:

«Ο Ντουβάν είναι ένας από τους πελάτες μας, αλλά οι security δεν θα μπορούσαν να το γνωρίζουν. Οι υπάλληλοί μας έκαναν απλά τη δουλειά τους, εγγυόμενοι τις υπηρεσίες ασφάλειας μεταξύ του χώρου ανάμεσα στον δρόμο και την είσοδο της τράπεζας».

Θα συμβουλεύαμε τον Ζαπάτα να πονέσει τους ρατσιστές στην γείτονα χώρα σκοράροντας ακατάπαυστα από δω και πέρα, ενώ θα συμβουλεύαμε και τους χάστες της Tsilibet αν θέλουν να τον παίξουν 1ο σκόρερ στην Serie A, μια αγορά που προσφέρεται στην Stoiximan στις 50.00 μονάδες.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ντέρμπι στο Μόναχο

Eπαγγελματική νίκη παίρνει το τραίνο της Άρσεναλ κόντρα στην Αϊντχόφεν