in

Ο ΑΛΒΑΡΟ ΡΕΚΟΜΠΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΠΑΛΟ) MASTERCHEF CELEBRITY ΤΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ

Τελευταία φορά που άκουσες για αυτόν μπορεί να τον έβρισες γιατί έχασε ευκαιρία μες στη μέση της νύχτας στο ουρουγουανό πρώταθλημα και έχασες το στοίχημα και προτελευταία να ήταν όταν κάτι θα είχε γίνει με τον Χούτο ή δεν του έδινε πάσε Σκούφαλης. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα είναι πια 44 ετών, έχει σταματήσει την μπάλα από το 2015 και μάλλον βαριέται. Είναι όμως σελέμπριτι και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να συμμετάσχει στο Masterchef Celebrity της Ουρουγουάης.

Eκεί ο Ρεκόμπα έχει να ανταγωνιστεί ηθοποιούς, μοντέλα, παρουσιαστές και τραγουδιστές, ανάμεσα τους έναν μουσάτο Kαπουτζίδη και έναν μουσάτο Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με το Canal 10 που προβάλλει το μαγειρικό ριάλτι ο ex footbolista Ρεκόμπα έχει σαν σπεσιαλιτέ του το  Olímpicos de Copetín, ένα είδος σάντουιτς με λευκό ψωμί, μαγιονέζα, μαρούλι, αυγό, προσούτο και τυρί, πράγμα που δείχνει μάλλον και το ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο στο Masterchef της Ουρουγουάης.

Σε κάθε περίπτωση, αν ζορίζουν τα πράγματα ο Ρεκόμπα πάντα μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο τον συνπανιώνιο Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτήσει κάτι για φιλετάρισμα ψαριού ή να συστήσει στο λατινοαμερικάνικο κοινό την πρασόπιτα που του έμαθε να φτιάχνει η μάνα του Φανούρη Γουνδουλάκη.

Θρύλοι των γηπέδων και των ριάλιτι

Για τους λάτρεις της στατιστικής, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλβάρο Ρεκόμπα γίνεται μετά τον Λάμπρο Χούτο ο δεύτερος πρώην παίκτης του Πανιωνίου που συμμετέχει σε ριάλιτι που διαδραματίζεται στην αμερικάνικη ήπειρο, ενώ οι κυανέρυθροι πήραν την περσινή τους σεζόν τον μοναδικό τους τίτλος στο Greece Next Top Model με την Άννα Μαρία Hλιάδου να μοιράζεται την πρώτη θέση με την άλλη νικήτρια.

14 χρονια απο τη Σαϊταμα: το γιορταzουμε με ενα αγνωστο βιντεο του Σοφ. Σχορτσιανιτη να επιτιθεται σε τρια μπεργκερ (φορωντας χλαμυδα)

Not just a nice piece of ass: Οι γονείς του προέδρου της Κόλος Κοβαλίβκα