in

Μια ακόμη ήττα κόντρα στη Ρεάλ προσθέτει στην ιστορία της απόψε η Λίβερπουλ

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τα εκατομμύρια των φιλάθλων της Λίβερπουλ σε όλον τον κόσμο, κυρίως για τους Έλληνες φανατικούς της, καθώς οι Reds αντιμετωπίζουν για μια ακόμη φορά τη Βασίλισσα της Ευρώπης στο Τσαμπιολί. Η Stoiximan προφανώς και έβγαλε τις καθιερωμένες Super Ενισχυμένες αποδοσάρες της, τις οποίες και θα ακολουθήσουμε με θρησκευτική ευλάβεια.

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πολλά χρόνια έστειλε πίσω την Λίβερπουλ φέτος ο Γιούργκεν Κλοππ, καθώς η φυγή του Μανέ και ο ερχομός του υπερτιμημένου Ουρουγουανού Νούνες χάλασε τελείως την χημέια της ομάδας.

Στους ομίλους του Τσαμπιολί η Λίβερπουλ βγήκε δεύτερη πίσω από την εκπληκτική Νάπολι ισοβαθμώντας στους 15 πόντους και έχοντας 17:6 γκολ παθητικό. Η Ρεάλ από την άλλη βγήκε 1η στον όμιλο της, έχοντας όμως πιο εύκολους αντιπάλους και 15:6 γκολ παθητικό.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν πως το ματσάκι απόψε θα τελειώσει αμφίσκορο με υψηλό σκορ.

Σε μέγιστο εφιάλτη έχει εξελιχθεί για τη Λίβερπουλ η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις τους οι Μαδριλένοι μετράνε 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Σαφώς από τα συγκεκριμένα παιχνίδια όλοι θυμούνται τους 2 χαμένους τελικούς των Άγγλων, όπου με μπροστάρη τον Καρίμ Μπενζεμά η Βασίλισσα έφτασε τα 14 ευρωπαικά της.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ένας σίφουνας στην πτέρυγα

TSILI POLL: Είναι ο Μαρσέλο μεγαλύτερη απάτη και από τη 2η θητεία του Τουρέ στο Γαύρο;