in , ,

Όχι και τόσο γυναικείος αγώνα

Cheyanne Vlismas VS Cory McKenna:
Να τελειώσει ο αγώνας με νίκη με ομόφωνη απόφαση @ 1.72 Fonbet

Paths to Victory: How Cheyanne Vlismas and Cory McKenna can win at UFC  Vegas 66 this Saturday - WMMA Rankings

Fala galera amigos!!!

Σήμερα το μενού έχει γυναικείο αγώνα, και μάλιστα προβλέπεται ο αγώνα να τελειώσει με απόφαση. Η Cory Mckenna (7-2), είναι μία από τις fighters που είναι hit or miss, είτε θα πέσεις σε καλή μέρα, είτε όχι. Δεν παύει το γεγονός ότι είναι μία εξαιρετικά επικίνδυνη grappler με μεγάλη έμφαση στα submissions.

Η Cheyanne Vlismas(7-2), είναι μακράν από τις καλύτερες της strawweight κατηγορίας με τα απολύτως απαραίτητα εργαλεία να κερδίσει την McKenna σε έναν αγώνα που ήδη προβλέπεται η νίκη της. Είναι αρκετά skilled στο πόδι και θα έχει ένα πλεονέκτημα της τάξης του 11-12 εκατοστά στο άνοιγμα των χεριών της, και έριξε άπειρη φάπα στην Mallory Martin που είναι η θεά των takedown.

Έτσι πως φάνηκε η McKenna απέναντι την Elise Reed που δυσκολεύτηκε να την ελέγξει, όπως φάνηκε όταν είχε την Sam hughes με την τελευταία να την έχει στο έλεος στο πάτωμα, θα έχει όλα τα προβλήματα του κόσμου να ελέγξει την Cheyanne. Αυτό τώρα με τη σκέψη ότι είναι η ίδια fighter που ήταν στο τελευταίο ματς. Είναι πάρα πολύ μικρή και προπονείται σε ένα πολύ καλό κέντρο το οποίο φημίζεται για την «δυναμικότητα» που βγάζουν οι παίχτες. Με αυτά που είδαμε μέχρι στιγμής, πάμε για το σημείο του άρθρου:

Να τελειώσει ο αγώνας με νίκη με ομόφωνη απόφαση @ 1.72 Fonbet

Προβλέπεται ο αγώνας να πάει μέχρι τέλους και συγκεκριμένα στην απόφαση, θα είναι ένας καλός αγώνας ανάμεσα σε 2 εξαιρετικά καλές fighters, αλλά στο τέλος θα κριθεί η νίκη με την απόφαση.

Για σημεία που δεν δίνονται μέσω άρθρα, χαλαρή κουβεντούλα καθώς και recaps, κάντε join στο discord εδώ: https://discord.gg/Cm5Q9qNV

Πού μυαλό για άμυνα…

Έξω fake Nurmagomedov