in ,

Δεν τα πάει καλά με τις Ισπανικές ομάδες ο Παναθηναϊκός, under το ματς

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει επιστροφή στις νίκες στην έδρα της Βαλένθια (21:30) στο πλαίσιο της 19 ης αγωνιστικής της Euroleague.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός

Η διαβολοβδομάδα συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό που έχει δεύτερη συνεχόμενη δοκιμασία επί ισπανικού εδάφους, αυτή τη φορά στη Βαλένθια.

Οι «πράσινοι» ενώ είχαν στα χέρια τους τη νίκη στη Βιτόρια, έχοντας χτίσει διαφορά ως και +17, αλλά και +9 στην τελευταία περίοδο, ηττήθηκαν από την Μπασκόνια (75-73) κι έχασαν την ευκαιρία να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, με αποτέλεσμα να πέσουν στο 10-8. Τώρα καλούνται να αντιδράσουν άμεσα στη «Fonteta» και να τερματίσουν το κάκιστο σερί 18 ηττών στην Ισπανία, ώστε να παραμείνουν εντός πρώτης 6άδας.

Ο Αταμάν τόνισε πως «αυτό είναι το μπάσκετ. Κάποιες φορές μπορεί να γυρίσεις από 20 πόντους, όπως έγινε στο Μονακό, και κάποιες να είσαι πάνω και με κάποια σουτ-θαύματα να χάσεις το παιχνίδι. Κάναμε λάθη και είχαμε την ευκαιρία». Επίσης, αναμένεται να μην έχει σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία τον αρχηγό του, καθώς ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη Βιτόρια.

Το «τριφύλλι» περιμένει η Βαλένθια, η οποία χάρη στη νίκη επί της Εφές (93-88) ανέβηκε επίσης στο 10-8 για να βρεθεί στο γκρουπ των ομάδων που ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί για τις θέσεις των Playoffs και των Play-in.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού είναι ομάδα έδρας, με ρεκόρ 7-3 στο «σπίτι» της και 2/2 στα τελευταία παιχνίδια στη «Fonteta», ενώ βασίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στην άμυνα.

Με 75.2 πόντους είναι η 3 η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, αλλά και με μόλις 75.7 στην άλλη άκρη του παρκέ διαθέτει τη 2 η χειρότερη επίθεση.

Αυτό θα είναι το έκτο συνολικά παιχνίδι των δύο ομάδων στην Ισπανία, με τον Παναθηναϊκό να έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες, με το περσινό αντίστοιχο ματς να κρίνεται στην παράταση (94-91), ενώ στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα (90-73).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Πρώτο φετινό «δεν τα κατάφερε ο Στέφανος» για τον Κούπερ του τένις

Ούτε στα σκλαβοπάζαρα: 63 παίκτες και 6 προπονητές έφερε ο Θρύλος μέσα σε 1.5 χρόνο