Μπλε ξεχνάει το εγγύς παρελθόν του Θρύλου, ιαχές ”Τζόλε” στο Καραϊσκάκης
Μία περίεργη κατάσταση.
Αυτός ο Ολυμπιακός του 2026-27 θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά τη φετινή σεζόν για πολλούς, καθώς υπάρχουν κινήσεις στα μεταγραφικά που είναι πιο… light από ποτέ. Και ο Θρύλος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια.
Επιστροφή του Φορτούνη, επιστροφή του Κάρμο, κινήσεις μέτριας δυναμικής σε καίριες θέσεις και ο Ζότα Σίλβα ο οποίος καλείται να καλύψει την απουσία των Γιάρεμτσουκ και Ταρέμι από την Ευρωπαϊκή λίστα του Μέντι.
Η φήμη για τον Μπραγάνσα έχει ξεθωριάσει και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα προχωρήσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός.
Με τη Ναϊμέγκεν να αποτελεί την κλασική αφελή Ολλανδική ομάδα, το καμάρι του Πειραιά ΠΡΕΠΕΙ να φανεί σοβαρό και να κερδίσει, να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς και να αποφορτίσει την πίεση για σοβαρή ενίσχυση. Να δώσει χρόνο.
Στο παρελθόν όταν τα αποτελέσματα έπρεπε να έρθουν η βούλα ήταν το σίγουρο σημείο.
Η Μπλε μάλλον θέλει να σας στείλει με το ζόρι διακοπές και χαρίζει την ΑΠΟΔΟΣΑΡΑ 5.50 ΜΟΝΑΔΩΝ στο να σκοράρει ο Ολυμπιακός με πέναλτι.
Και μιλάμε για πράφιτ σοβαρό.