in

Basketball anarchy!

San Antonio Spurs Team Total Under 110.5 @1,85 Stoiximan

Πιο εύκολο και ξεκούραστο ταμείο δεν υπάρχει. Οι Hornets τελείωσαν με 94 πόντους, με δεύτερο ημίχρονο να πετάνε καρπούζια προς το καλάθι. Τα άρθρα ΝΒΑ 2/3 για το 2022/23 και πάμε να χτίσουμε ένα όμορφο σερί.

Σε λιγότερο από βδομάδα ξεκινάει η regular season του ΝΒΑ, το πιο ωραίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Αν η preseason είναι ένδειξη για το πως θα πάει η regular season, μας βλέπω Ιούνιο διακοπές να τρώμε μόνο χαβιάρι. (πάντα υπεύθυνα)
Για να απογειώσεις τα αποτελέσματα σου και να μετατρέψεις το στοίχημα από hobby σε σταθερό κέρδος, αλλά και να μη χάνεις σημεία σαν κι αυτά:

Κάνε join στο VIP με μήνυμα στο Discord ή στο Instagram:

https://www.instagram.com/gkavman/?hl=el

Εμείς στο ψωμί μας. Αν και μόνο δύο αγώνες σήμερα στην preseason, θεωρώ πως το Under των Spurs είναι διαμαντάκι κόντρα στους OKC.
Επομένως σήμερα ταμείο με:

San Antonio Spurs Συνολικά Ομάδας Under 110.5 κόντρα σε Oklahoma City Thunder

Αν μια ομάδα αποτελεί έκπληξη στη φετινή preseason, είναι η Oklahoma City Thunder με record 4-1. Μπορεί τα δύο παιχνίδια να ήταν κόντρα σε Maccabi Raa’Nana και Adelaida 36ers, αλλά τα άλλα 3 ήταν κόντρα σε Nuggets, Mavericks και Pistons.

Το φανταστικό με την preseason είναι η έλλειψη προβλεψιμότητας στο επιθετικό Output των ομάδων. Φίλε Gkavman τι γράφεις; Σημαίνουν κάτι αυτά που γράφεις ή πετάς πομπώδεις φράσεις απλά για να εντυπωσιάσεις;
Εύλογη απορία και εξηγώ. Θα πάρουμε παράδειγμα το χθεσινό παιχνίδι των Hornets με τους Sixers. Οι Hornets ξεκίνησαν το πρώτο ημίχρονο με ένα βασικό rotation παικτών και 56 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν αρκετά εύστοχοι στα mid range τους καθώς και έβγαιναν αιφνιδιασμοί για εύκολους πόντους.
Το ίδιο rotation στο 2ο ημίχρονο σκόραρε μόλις 38 πόντους, γυρνώντας περισσότερο σε set plays, περισσότερη κίνηση της μπάλας και λιγότερα transition. Ο κυριότερος λόγος στην αλλαγή αυτής της προσέγγισης είναι οι εντολές του προπονητή τους, Steve Clifford, ο οποίος είναι παλαιάς κοπής προπονητής και θέλει οι ομάδες του να παίζουν set plays. Εάν οι Hornets συνέχιζαν με αιφνιδιασμούς και Pull up 3pters, μπορεί και να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Οι Spurs είναι πολύ παρόμοια ομάδα με τους Hornets, ως προς το νεανικό της κορμό αλλά και τον παλαιάς κοπής προπονητή της, Gregg Popovich. Δε θα σοκαριστώ στην πιθανότητα οι Spurs να ξεκινήσουν δυναμικά και να τους “τραβήξει” τα λουριά βάζοντας τους να παίξουν set plays. Όταν μπαίνουν τα “τρίτα” στην 4η περίοδο, το basketball γίνεται άναρχο και οι προσπάθειες χειρότερες. Λογικό, καθώς πρόκειται για παίκτες χωρίς εγγυημένα συμβόλαια και σαφώς χαμηλότερο επιθετικό ταλέντο σε σχέση με τους starters.

Στο δια τ’ αύτα, οι Spurs έχουν παίξει φέτος 4 παιχνίδια στην preseason έχοντας 3 ήττες και μία νίκη κόντρα σε Utah Jazz όπου σκόραραν 111 πόντους.

Απ’ την άλλη οι OKC, οι οποίοι έχουν δεχτεί 100+ πόντους μόλις σε ένα παιχνίδι, στην πρεμιέρα κόντρα σε Denver Nuggets.

Ελπίζω σε άναρχο basketball με κακές επιθέσεις και χαμηλό score.

Gkavman out!

Διπλό με Αμερικανικό αέρα

Εύκολη νίκη για το καθεστώς του Νταγκεστάν