in , ,

Samba VS Χασαποσέρβικο!

Βραζιλία – Σερβία:
Χάντικαπ καρτών: Σερβία -0.5
@1.87 Pamestoixima

Ταμείων συνέχεια για τη στήλη, με τη δυάδα 2 σουτ στην εστία Μέσι και 24 φάουλ στο Μεξικό-Πολωνία να επιβεβαιώνεται πανεύκολα, από πολύ νωρίς. Στο 10΄ πλήρωσε ο κοντός, κάπου στο 65΄ τα τσεκούρια. Το ίδιο έγινε και με το χθεσινό σημείο που ανέβηκε στο Discord, με 62+ πάσες Πέδρι, στο 1.87. Πραγματοποίησε 85, σε μόλις 57΄ συμμετοχής.

Το τελευταίο διήμερο έγιναν πράγματα και θαύματα. Σαουδάραβες καμικάζι έριξαν τη μεγαλύτερη βόμβα ever, νικώντας την Αργεντινή, με ανατροπή μάλιστα! Τρομερό γκολ του Αl Dawsari, “Το δούλεψα στην προπόνηση της Αλ Χιλάλ με τον κόουτς Ραζβάν Λουτσέσκου” δήλωσε ο σκόρερ! Στα σκοινιά η Αλμπιτσελέστε, χρόνος υπάρχει για να το γυρίσει, μένει να δούμε αν έχει και την απαιτούμενη ψυχή! Το ίδιο ακριβώς σκηνικό και στο Γερμανία-Ιαπωνία. Ανατροπή για τους Σαμουράι και 2η μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά. Άφησαν και τα “Πάντσερ” όμως το στίγμα τους με τα κλειστά στόματα στην έναρξη. Στα υπόλοιπα, Γαλλία και Ισπανία πέτυχαν μεγάλες νίκες, με αδύναμους αντιπάλους, τα Δανία-Τυνησία, Μεξικό-Πολωνία και Μαρόκο-Κροατία έληξαν ισόπαλα, ενώ το Βέλγιο κέρδισε δύσκολα τον Καναδά.

Και φτάσαμε στο σήμερα. Με το βραδινό Βραζιλία- Σερβία θα ασχοληθώ.

1.87 κοστολογεί η Pamestoixima το ενδεχόμενο να δούμε περισσότερες κάρτες για Σέρβους, παρά για Βραζιλιάνους. Ευχαριστώ πολύ θα πω και έτοιμο το δελτίο-ταμείο!

Tα πολλά λόγια είναι περιττά. Η κατοχή θα είναι για τη “Σελεσάο”. Η πίεση μεγάλη και οι Σέρβοι θα χρειαστεί να κλωτσήσουν για να αντέξουν. Προφανώς και στην αντίπερα όχθη υπάρχουν τσεκούρια. Όπως επίσης έχουμε και τις περιπτώσεις διαμαρτυρίας-θεάτρου κλπ.

Αλλά αλίμονο αν μεταξύ Βραζιλιάνων και Σέρβων , πόνταρα ποτέ πως οι δεύτεροι θα ήταν οι πιο ήσυχοι!!!
Όταν μάλιστα το βλέπω αυτή τη στιγμή να παίζεται στο 1.70 αλλού και μπορώ να το πάρω στο 1.87, το bet είναι μονόδρομος.

Για το “κερασάκι”, άφησα κάτι αρκετά ενδιαφέρον για το τέλος. Το 2018 οι δυο ομάδες τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες, πάλι στον όμιλο.
Αποτέλεσμα;
3 κάρτες για τη Σερβία, καμία για τη Βραζιλία.
Διαιτητής;
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟΨΕ…. No joke!

Για περισσότερα σημεία, αναλύσεις, αλλά και καφενειακές συζητήσεις, ελάτε στην παρέα μας. Εσύ ακόμα να μπεις στο Tsili Discord; https://discord.gg/kytz2bUb25

Είναι εγωιστής, τί να κανουμε;

Ξανά σε Mvp Mode