in

Τίγρης προσκαλεί όλους τους προέδρους της Σούπερλιγκ, τσεπώνει εύκολα 273€

Ποδοσφαιρικό πολιτισμό διδάσκει για μια ακόμη φορά ο ΑΕΚοπατέρας Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς προσκάλεσε όλους τους ισχυρούς άνδρες των ομάδων της Σούπερλιγκ να έρθουν και να παρακολουθήσουν μαζί τα εγκαίνια της ΟΠΑΠ Αρίνα.

Αυτή η κίνηση-Ματ φυσικά θα αναγκάσει τους προέδρους των ομάδων να κατάβαλουν το ,συμβολικό, ποσό των 21 ευρώ, επομέμως με γρήγορα μαθηματικά μπορούμε να συμπεράνουμε πως ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζης εν ζωή θα βγάλει 260 εύκολα ευρώ από τους αντιπάλους του. Αν συμπεριλάβουμε φυσικά και την κουστωδία των προέδρων, τότε το ποσό εύκολα θα εκτοξευτεί.

Με τέτοιο εκπληκτικό κιτρινόμαυρο σχεδιασμό είναι σχεδόν αδύνατον να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, παρά τις όποιες αρχικές αναποδιές. Η συγκεκριμένη αγορά προσφέρεται στην Stoiximan στις 6.50 μονάδες.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ελβενός χάστης κατά συρροήν κλέφτης της Μπλε, ρίχνει 200€ βγάζοντας 5.2 χιλιάρικα

Do it like 2017