in

ΔΑΣΚΑΛΟΣ MAKAVELI : Τενιστικός οργασμός τον Αύγουστο

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο της tsilibet και του makavelibet. Ο Δάσκαλος αν βγάλεις τον στίβο που προέβλεψε(μεταξύ μας ποιος παίζει στίβο), τον Ιούλιο, είχε 5/7 Δωρεάν τον Ιούλιο δηλαδή 70% επιτυχία στην tsilibet και στο makavelibet.com, το site του. Πάμε με τους ίδιους και καλύτερους ρυθμούς, για ένα ποδαρικό Αυγούστου με ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΜΕΙΟ. Eπίσης μην ξεχνάτε τις εκπομπές του Δάσκαλου στο Youtube. Σήμερα έχει εκπομπή στις 19.10, κάντε subscribe για να σας έρθει ειδοποίηση και να με δείτε Live —-> ΚΑΝΑΛΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥ .

Ανάλυση :

Στις 21.30, στο τουρνουά γυναικών της WTA στο Σαν Χοσέ , έρχονται αντιμέτωπες η Κέιτ Μπούλτερ με την Καρολίνα Πλίσκοβα . Θα το παίξουμε Over games. Γιατί όμως ??? Θα αναρωτιόταν κάποιος fan του Δάσκαλου. Επειδή κύριοι, έχουν παίξει 3 φορές οι συγκεκριμένες κυρίες μεταξύ τους και τις 3 φορές το παιχνίδι πήγε στα 3 σετ. Φέτος μάλιστα παίξανε 2 φορές και κυριολεκτικά το παιχνίδι κράτησε περίπου 2.30 με 3 ώρες. Όποια κερδίζει το 1ο σετ μετά χάνει εύκολα το 2ο. Είναι τρομερό αυτό το φαινόμενο μεταξύ των 2 τους. Πάω με τα στατιστικά και με το τι έχω δεί φέτος .

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΤΣ ΗΜΕΡΑΣ

(21.30) WTA ΣΑΝ ΧΟΣΕ :

Kειτ Μπουλτερ – Καρολινα Πλισκοβα

Over 21.5 Games 1.78 @Fonbet

Υ.Γ

Για οποιαδήποτε αγορά συνδρομής αν θέλετε να λαμβάνετε κάθε μέρα προγνωστικά από εμένα ή από άλλους tipsters που έχουν συνδρομή στο site μου πηγαίνετε εδώ —-> ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΚΑΒΕΛΙ . Αρχίζει και επίσημα η στοιχηματική σεζον τον Αύγουστο, έχουνε σκάσει τα πρώτα μακροχρόνια της χρονιάς 600 και 1300 απόδοση και φυσικά υπάρχει η συνδρομή Eurobasket που θα χρεοκοπήσει τις στοιχηματικές αυτούς τους μήνες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σπάνιο Δευτεριάτικο ταμείο μας υπόσχεται δυνατή 3άδα στη Novi

Τάσεις χρεοκοπίας έχει o Πλανητάρχης, μοιράζει προσφοράρα* σε Premier & Bundesliga