in

O Φοντέν απειλεί: Αν πάρουμε το EURO οι συμπαίκτες μου θα βάψουν το μαλλί τους όπως εγώ

Ο Φιλ Φοντέν έδωσε έναν πολύ σοβαρό λόγο να μην υποστηρίζει κανείς πια την Αγγλία στο EURO, ακόμα και ο πιο φανατικός αγγλόφιλος.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι λίγο πριν την έναρξη του EURO είπε να αλλάξει κουπ και να ξεφύγει από την, ομολογουμένως πολύ βαρετή, προηγούμενη.

«Είχα το ίδιο κούρεμα εδώ και χρόνια. Θεώρησα πως χρειαζόμουν κάτι… νέο. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και όλοι με συνέκριναν με τον Γκάζα και τον Έμινεμ, όμως αυτό ήταν κάτι εντελώς δικό μου και ο κόσμος το μετέτρεψε σε κάτι διαφορετικό»

Φιλ Φόντεν, Βρετανός βαψομαλλιάς/κεντρικός χαφ
Και εδώ για να συγκρίνετε μόνοι σας αν όντως το μαλλί του Φοντέν μοιάζει με του Έμινεμ και του Γκασκόιν ή αν ως συνήθως οι Βρετανοί λένε λακαμίες

Ο Φοντέν επίσης αποκάλυψε πως τις επόμενες εβδομάδες ή και μέρες θα ζήσουμε ένα μεγάλο δράμα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να δούμε ξανθό τον Στέρλινγκ.

«Τους είπα πως αν πάρουμε το EURO, τότε θα πρέπει να έχουν το ίδιο κούρεμα με μένα. Ολοι συμφώνησαν. Ελπίζω να το κατακτήσουμε και να τους δω όλους με μαλλιά σαν τα δικά μου»

Αν παρόλα αυτά πιστεύετε πως η απειλή του Φοντέν έχει σοβαρές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί τότε σίγουρα είναι δελεαστικό το 10,00 που δίνει η Stoiximan στην κατάκτηση του τίτλου από την Αγγλία. Και λίγα λεφτά να βάλετε θα βγάλετε αρκετά για τα κομμωτήρια σας για κάμποσο διάστημα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Ακτινογραφία EURO: Έτοιμοι για μάχη

Ακτινογραφία EURO: Αυστροουκρανικό “biscotto”