in , ,

Θέλει την κατοχή η Λίβερπουλ, τρίβει τα χέρια του ο Αντσελότι

Real Madrid – Liverpool
Συνολικές πάσες Fabinho: 51+ @1.85 PameStoixima

Καλημέρα. Χθες η Leipzig δεν παρουσιαστηκέ ποτέ στο γήπεδο με αποτέλεσμα να κάνει μόλις 7 φάουλ, ενώ το under της Porto πέρασε εύκολα, καθώς το ματς κύλησε όπως το περιμέναμε.

Με Champions League θα ασχοληθούμε και σήμερα και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση της Real Madrid με την Liverpool. Στο Anfield, οι «κόκκινοι» αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2 τέρματα, όχι μόνο δεν κέρδισαν, αλλά μάλιστα κατάφεραν να γνωρίσουν την ήττα με το βαρύ 2-5. Πλέον είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν την ανατροπή από το πρώτο λεπτό του αγώνα και οφείλουν, όπως τόνισε ο ίδιος ο Klopp, να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν. Μπάλα είναι και όλα μπορούν να γίνουν, όμως για να είμαστε ειλικρινείς η φετινή Liverpool πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον απέναντι στην «Βασίλισσα».

Το σημείο που επιλέγω είναι οι 51+ πάσες του Fabinho, σε απόδοση @1.85 στην PameStoixima.

Περιμένω από την Liverpool να έχει την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τη σύμφωνη γνώμη του Ancelotti. Όπως διαπιστώσαμε και στην πρώτη αναμέτρηση, η Real είναι άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, διαθέτοντας παίκτες όπως ο Vinicious κι ο Benzema. Δεν την βλέπω να «καίγεται» ιδιαίτερα να κρατήσει την μπάλα, ενώ το ίδιο φαίνεται να πιστεύουν και οι στοιχηματικές, αφού το όριο για την κατοχή της προσφέρεται στο 46.5%. Εάν οι δύο ομάδες κινηθούν κοντά σε αυτά τα νούμερα τότε ο Βραζιλιάνος μέσος πολύ δύσκολα δεν θα καλύψει το όριο που ζητάμε.

Ένας ακόμη παράγοντας που με οδήγησε στην παραπάνω επιλογή είναι η λειψανδρία στον χώρο του κέντρου για την Liverpool, με τους Bajcetic & Henderson να μην ταξιδεύουν στην Μαδρίτη καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο μοναδικός σίγουρος στα χαφ είναι ο Fabinho, ο οποίος εκτός απροόπτου θα βγάλει και ολόκληρο το 90λεπτο. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως αγωνιζόμενος με την φανέλα της Liverpool, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την Real συνολικά 4 φορές, σημειώνοντας κατά σειρά 67, 82, 85 & 88 πάσες.

Για περισσότερα σημεία, συζήτηση και αναλύσεις join στο discord εδώ: https://discord.gg/kytz2bUb25

Διπλό από το ημίχρονο οι Λιθουανοί στην Κωνσταντινούπολη,εύκολη νίκη και σήμερα

Χαλάνε οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις απόψε , με σκυμμένο το κεφάλι φεύγει η Γαλατά