in

To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πληρώνει τον λαό! Η Tsilibet σε πάει ταμείο με εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

ΠΑΣΟΚ σώσε μας

Θολό είναι το πολιτικό τοπίο της Κεντροαριστεράς παράταξης το τελευταίο διάστημα, λόγω των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής(ολογράφως ΠΑΣΟΚ).

Η κούρσα για τη διαδοχή της αποθανούσας Φώφης Γεννηματά συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ο επόμενος πρόεδρος αποτελεί, 11 μέρες πριν τις εκλογές στις 5/12, απόλυτο ερωτηματικό μιας και η Αγία Σοσιαλιστική Τριάδα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στα Polls, μετατρέποντας τη διαδικασία σε ντέρμπι.

Τη νοσταλγία να τους πληρώνει παχυλά το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσουν να νιώσουν στον απόλυτο βαθμό ξανά οι χάστες της Stoiximan, καθώς η ”Μπλε” έχει βγάλει αποδόσεις για όλους τους υποψήφιους της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής.

Το προφίλ των υποψηφίων:

Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νεαρότερος εκ των υποψηφίων. Είναι πολιτικός μηχανικός και ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία του Κόμματος, την ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές της Tsilibet σύσσωμη η νεολαία θα στηρίξει Νίκο Ανδρουλάκη, καθιστώντας τον το μεγαλύτερο φαβορί με 2.00 μονάδες απόδοση για την εκλογή, μιας και φαίνεται να πείθει το μήνυμα του για ”προοδευτική ανασυγκρότηση”.

Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποτελεί αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Μιλώντας με αθλητικά δεδομένα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Βγενοπουλικός στην εποχή Αλαφούζου. Λαμβάνει ωστόσο ευρεία στήριξη από τον χώρο της Δεξιάς, μιας και ο ίδιος θέλει να κρατήσει όσες περισσότερες αποστάσεις γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η έμπρακτη στήριξη πολλών Νεοδημοκρατών στις κάλπες ,που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όσο και η δημόσια στήριξη 99 ακαδημαικών στο πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου τον κατατάσσει ικανό διεκδικητή με απόδοση 3.50 μονάδων.

Ανδρέας Παπανδρέου

Η Αγία Τριάδα φυσικά κλείνει με το ”Παιδί της Αλλαγής”, τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώην Πρωθυπουργός ,που μας έβαλε στα μνημόνια, είχε μείνει εκτός πολιτικού σκηνικού για αρκετά χρόνια ύστερα από την αποτυχημένη είσοδο του στη βουλή το 2015 με Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Όμως κακά τα ψέματα τα άγια τούτα χώματα έμειναν για πάρα πολύ καιρό χωρίς κάποιον Παπανδρέου στα έδρανα της Βουλής και ευτυχώς ήρθε η ώρα ,να καλυφτεί αυτό το πολιτικό κενό. Δυναμική στήριξη θα λάβει ο Γιωργάκης από τους Boomers Πρασινοφρουρούς, αυτούς που έζησαν την αλλαγή του 81 και διόρισαν τα παιδιά τους με έναν τενεκέ λάδι στο δημόσιο. Στις 3.50 μονάδες προσφέρεται ο ΓΑΠ για επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αν λάβουμε υπόψιν το τι δύναμη έχει η νοσταλγία, τότε θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Επειδή λοιπόν ο Τσοβόλας δεν ”θα τα δώσει όλα” από μόνος του, μπες εδώ και πόνταρε τον υποψήφιο που πιστεύεις, ότι θα αναδειχτεί νικητής.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

|21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ρίζες μας: Ιστορική έρευνα για τις καταβολές του BlackJack διενήργησε η Tsilibet

Ντιέγκο Μαραντόνα και Ελλάδα: Μια σχέση που τα είχε (κυριολεκτικά) όλα