in

Το λεξικό των χαστών είναι γεγονός,δείτε όσα πρέπει να μάθετε για την ορολογία του τζόγου

Συνεχίζεται εξ αποστάσεως η εκπαίδευση σε όλη την επικράτεια και γι αυτό το λόγο η Tsilibet αποφάσισε να εισαγάγει το ποίμνιο της στην ορολογία των χαστών συντάσσοντας ένα πολυσέλιδο Τσιλιλεξικό μεγαλύτερης βαρύτητας και από του Μπαμπινιώτη.

Επιφορτίσαμε λοιπόν τους ειδικούς γλωσσολόγους μας πάνω στον τζόγο με το να συγκεντρώσουν και να καταγράψουν τις βασικές λέξεις που χρειάζεται κάποιος για να μυηθεί πλήρως στο slang για να ”είναι με μας”, ιδού το έργο τους.

  • Χάστης(ουσ.)=Ο μπαρουτοκαπνισμένος τζογαδόρος που παίζει για το αίσθημα της αδρεναλίνης και της αγωνίας, δεν τον νοιάζει το κέρδος, γι’αυτό και κάθε τέλος του μήνα τη βγάζει με δανεικά.
  • Κατουράω καθιστός(εκφρ.)=Έκφραση που συναντάμε κυρίως σε περιπτώσεις που διακυβεύονται σημαντικά χρηματικά ποσά από υποκείμενα που δεν τιμάνε τα παντελόνια τους και προχωρούν σε Cash Out, αντί να κατουρήσουν όρθιοι(βλπ παρακάτω) και να πάνε για το σύνολο του χρηματικού ποσού. Χρησιμοποιείται συνηθώς περιπαικτικά.
  • Κατουράω όρθιος(εκφρ.)=Σε αντιδιαστολή με την παραπάνω κατηγορία, οι Chad τζογαδόροι υιοθετούν το μότο μας ”Ή θα είσαι Παίχτης ή θα είσαι Χέστης” και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το σύνολο του ποσού.
  • Έχει (insert στοιχηματική εταιρεία) free spins(εκφρ.)=Τρέχτε να προλάβετε, σας περιμένουν 30 λεπτά σε 5 δωρεάν περιστροφές.
  • Σβήσε το Barcode ΓΤΧΣ(εκφρ.)=Συναντάται στις περιπτώσεις, που ανυποψίαστοι νέοπες αναρτούν στο Πρακτορείο δελτία ΟΠΑΠ, όπου αναγράφεται ο κωδικός και το Barcode,και πολύπειροι χάστες εφιστούν τον κίνδυνο να κλαπούν από διάφορα αρπαχτικά.
  • Μπορείτε να μου δώσετε φρι σφηνάκια?(εκφρ.)=Η επετεία, χάστης που μπαίνει απηυδισμένος σε Live Chat για να ζητιανέψει φρισπινς. Συνήθως το υπόλοιπο του είναι κάτω από το 0 και δεν υπάρχει περιθώριο κατάθεσης στον ορίζοντα. Φυσικά και δεν δικαιούται κανένα μπόνους και βγαίνει άπραγος από τη συνομιλία.
  • Θα ρεφάρουμε στο επόμενο(εκφρ.)=Χάστης που μόλις έχει πάει επικό κουβά με πολύ άσχημο τρόπο στο 90, αλλά δεν πτοείται και δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να βγάλει την χασούρα στο επόμενο δελτίο που θα παίξει είτε με δανεικά, είτε με 30λεπτα κέρδη από φρισπινς.
  • Τι όνειρο είδες ΓΤΠΣ?(έκφρ.)=Η συγκεκριμένη έκφραση εντοπίζεται κυρίως στις ελάχιστες περιπτώσεις που αψηφούνται οι νόμοι της φυσικής και κάποιος χάστης τινάζει την μπάνκα πηγαίνοντας ταμείο με αδιανόητα ζητούμενα στο δελτίο του. Τα συνήθη κέρδη ξεπερνούν τα 10 χιλιάρικα.
  • Ταμείοοοοο!!(ουσ.)= Έκδηλη φανέρωση χαράς, ύστερα από νικηφόρο δελτίο. Πλέον όμως αυτή η χρήση θεωρείται παρωχημένη, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται μόνο ειρωνικά είτε σε δελτία που πήγαν άκλαυτα είτε σε δελτία που συνοδεύονται από Barcode.

“Ανισόρροπη” ασίστ Βαλμπουενά και γκολ Ελ Αραμπί (video)

Με κλασικό ελβενικό πανηγυρισμό πανηγύρισε ο Χάλααντ (VIDEO)