Ρούντιγκερ τσακώνεται με Μπέλινγκχαμ, παίρνει πούλο από Ρεάλ


Αποφασισμένη να μην ανανεώσει τον Αντόνιο Ρούντιγκερ φαίνεται πως είναι η Ρεάλ. Μπορεί ο παίκτης να έχει προσφέρει στην ομάδα τα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο, ωστόσο έπεσε σε δυσμένεια λόγω ενός περιστατικού στην προπόνηση.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της Bild μιλά για ένα σκληρότατο φάουλ που έκανε στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει εντονότατη λεκτική αντιπαράθεση.

Το περιστατικό δεν άρεσε καθόλου στον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος βλέπει τα αποδυτήρια του να έχουν ψυχρανθεί.

Ο Αλόνσο θεωρεί ότι ο 32χρονος αμυντικός δεν έχει πλέον την απαιτούμενη σταθερότητα ούτε τη φυσική κατάσταση ώστε να συνεχίσει να αποτελεί βασικό στέλεχος της Ρεάλ.

 

Παράλληλα, οι συνεχείς μικροτραυματισμοί του και το υψηλό του συμβόλαιο, που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ ετησίως κάνουν την παραμονή του ακόμα πιο δύσκολη.

Yπό αυτό το πρίσμα, εμείς μπήκαμε στη Novibet και παίξαμε να σηκώσει την LaLiga η Μπαρτσελόνα, αγορά που προσφέρεται στο 2.10