Παρολί αποκλεισμών σε Τσαμπιολί, Europa, Conference έπιασε φέτος η Σέλτικ


Η Σέλτικ είναι η ομάδα που κάποτε έδωσε πολλά λεφτά για να πάρει τον Μπάρκα και είναι η ομάδα που και φέτος έχει ελληνικό χρώμα με τον Γιώργο Γιακουμάκη στο ρόστερ και τον Αυστραλό ελληνικής καταγωγής Άγγελο Ποστέκογλου ως προπονητή.

[adace-ad id=”56897″]

Και φέτος κατάφερε να πετύχει ένα πολύ δυνατό αρνητικό ρεκόρ, καθώς μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της από τη Μπόντο Γκλιμτ έχει αποκλειστεί και στις 3 διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε φέτος.

https://www.youtube.com/watch?v=OimUcVwnmGo

Στα προκριματικά του Champions League τα έβαλε με την Μίντιλαντ και αποκλείστηκε σε δυο ματς, με ισοπαλία στην Γλασκώβη (1-1) και ήττα (2-1) στην παράταση εκτός έδρας.                    

Στο Europa League  η Σέλτικ προκρίθηκε στους ομίλους αποκλείοντας Γιάμπλονετς και Αλκμάαρ. Στους ομίλους αντιμετώπισε τις ΜπέτιςΜπάγερ Λεβερκούζεν και Φερεντσβάρος, όμως υποβιβάστηκε στο Conference League.

Λογικά η Σέλτικ θα έχει την ευκαιρία να ξεθυμάνει το παρολί αποκλεισμών της στο επόμενο ματς για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα με τη Χιμπέρνιαν. Στη Stoiximan υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για το συγκεκριμένο ματς.

[adace-ad id=”56897″]

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ