ΠΑΟ κλείνει και επισήμως Σορτς, μένει ο Βαλαντσιούνας και μια κλωστή για το 8ο


Ήρθε και η τυπική ανακοίνωση για μια είδηση, η οποία είχε γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρο, ο Παναθηναϊκός έκανε παίκτη του το καλύτερο point guard της περσινής Ευρωλίγκας και τον MVP του Γαλλικού Πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Τι Τζει Σορτς, ο οποίος επέλεξε να φορέσει τα Πράσινα πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν και ενώ όλη η μπασκετική Ευρώπη σφαζόταν στα πόδια του.

Πρόκεται για μια μεταγραφή που δίνει αέρα φρεσκάδας στα γκαρντ της ομάδας και προετοιμάζει το έδαφος για την αναπόφευκτη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας, λόγω ηλικίας, δεν θα μπορεί να προσφέρει αυτά που πρόσφερε την προπέρσινη σεζόν στον Παναθηναϊκό, ενώ την ίδια ώρα εικάζουμε πως Ναν και Λεσόρ θα έχουν τρομακτικό πλεονέκτημα με το playstyle του Σορτς.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

«Με 19 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 7.3 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, ο Τι Τζέι Σορτς ήταν μέλος της All-EuroLeague First Team και EuroLeague Play-in MVP. Με τις 7.3 ασίστ που είχε ανά αγώνα, αναδείχθηκε μάλιστα ο κορυφαίος δημιουργός της σεζόν στην EuroLeague.» Αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Πλέον ο Παναθηναϊκός γίνεται μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ειδικά σε περίπτωση που το Final 4 διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και κλείσει βαρβάτο όνομα στην θέση 5, σαν αυτό του Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Η εν λόγω αγορά προσφέρεται στην Stoiximan στην τιμή των 4.25 μονάδων.