Ομάδα βάζει αδιανόητο γκολ από φάουλ, ref κάνει πως δεν το βλέπει


Κουρουμπλή έπαθε διαιτητής στην 4η κατηγορία της Τουρκίας, όταν και έκλεισε τα μάτια του σε επίτευξη γκολ μέσω απευθείας εκτέλεσης φάουλ.

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα  Σεμπάτ Γκενσλικσπόρ – Φάτσασπορ, το γκολ των φιλοξενούμενων δεν μέτρησε ποτέ, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος ή η παραμικρή εξήγηση.

Στο 81′ λοιπόν η Φάτσασπορ με ένα τρομερό γκολ στο παραθυράκι της εστίας θα μείωνε σε 2-1 και θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι, ωστόσ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού ο διαιτητής δεν έδειξε ποτέ την σέντρα ζητώντας να συνεχιστεί ο αγώνας κανονικά.

 

Τα σκάνδαλα με τους διαιτητές στην Τουρκία είναι καθημερινά πλέον, με τους γείτονες μας να περνούν εποχές ελληνικής παράγκας, έστω και καθυστερημένα.

Ευτυχώς εδώ πέρα η διαιτησία έχει καθαρίσει και ο ΠΑΟΚ θα σηκώσει δικαίως το βαρύτιμο τρόπαιο, αγορά που προσφέρεται στη Novibet στο 3.75