Γιόκιτς δεν υπογράφει επέκταση με Ντένβερ, σκέφτεται λογικά ΠΑΟ

”Αν δεν πάει ο Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκός, θα πάω εγώ” φαίνεται πως είναι τα λόγια που ξεστόμισε ο Νίκολα Γιόκιτς στους ανθρώπους του Ντένβερ λίγα λεπτά μετά από τη νικηφόρα κούρσα του αλόγου του στη βόρεια Σερβία.
Βέβαια μια πιο ψύχραιμη ματιά να έλεγε πως ο Γιόκιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και πως εάν υπέγραφε τώρα και δεν περίμενε μέχρι το καλοκαίρι για την ανανέωση, τότε θα έχανε περίπου 80 εξτρά εκατομμύρια.
Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Γιόκιτς είχε κατά μέσο όρο από 29,6 πόντους με 12,7 ριμπάουντ και 10,2 ασίστ σε 36,7 λεπτά εντός παρκέ ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα συμπληρώσει μία δεκαετία στο NBA, όπου αγωνίζεται σταθερά με τη φανέλα των Νάγκετς.
Το Ντένβερ έχει κάνει δικό του και τον Βαλαντσιούνας για back up, ωστόσο εκτίμηση μας είναι πως ένας από τους δύο θα αγωνίζεται του χρόνου με την φανέλα του Παναθηναϊκού, κάτι που έχουν υποψιαστεί και στην Stoiximan γι’αυτό και οι Πράσινοι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, αγορά που προσφέρεται στην Stoiximan στις 3.50 μονάδες.