Γίνεται δουλίτσα στα τοπικά της Αθήνας


Μύρισε καλτίλα στη Β κατηγορία της ΕΠΣΑ. Κλοτσομπούνια και αποβολές, ότι καλύτερο για τους θεατές που ήταν στο γήπεδο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ανάμεσα σε Άγιο Θωμά και Αστέρα Ζωγράφου έγινε η μανούρα και παίκτης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε αφού κλώτσησε και βάρεσε μπουκέτα αντιπάλους του.

Το παιχνίδι ήταν 1-1 και τα αίματα στα ύψη, μάλλον έτσι ο Μαλάι έχασε τον έλεγχο και κλώτσησε τον αντίπαλο του που ήταν στο έδαφος και στη συνέχεια βάρεσε μπουκέτο τον επόμενο που ήρθε να του ζητήσει το λόγο.

Εντωμεταξύ οι 2 ομάδες φοράνε ίδιες μπλούζες, η κάμερα στις κερκίδες να ακούγονται τα μπινελίκια. Εύγε αυτά τα τοπικά θέλουμε.

Η Φάση στο 7 και 52

Στιγμές τοπικού ελπίζουμε να ζήσουμε και στην Stoiximan Super League στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, για να δούμε καμιά κόκκινη και εκεί.