Γιαμάλ κερατώνει την Νικόλ, εκδικείται με νέο γκόμενο σε 24 ώρες


Δραματική εξέλιξη που θα ζήλευε και αργεντίνικο σίριαλ για εφήβους μας κέρασαν Νίκι Νικόλ και Λαμίν Γιαμάλ που αλλάζουν συντρόφους σαν τα πουκάμισα.

Το ερωτικό ειδύλλιο που ξεκίνησε το καλοκαίρι με τις καλύτερες προοπτικές φαίνεται πως τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο, αφού το ρεπορτάζ μιλάει για μυθικά κέρατα και εκδικήσεις.

Πέτρα του σκανδάλου λέγεται πως είναι μια Ιταλίδα ινφλουένσερ, η Άννα Γκενιόζο, την οποία φόρτωσε ο 18χρονος Γαμιάλ (pun intended) στο ιδιωτικό του jet με πτήση προς το Μιλάνο.

Η εν λόγω deluxe βίζιτα με 700k followers στο insta έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το ποδόσφαιρο, ολογράφωως προσπαθεί μετά μανίας να γίνει βάρος σε κάποιον άδικο ποδοσφαιριστή που θα την πάρει.

Η απάντηση δεν άργησε καθόλου να έρθει από μεριάς Νίκι Νικόλ, η οποία άφησε να διαρρεύσει σε γνωστό αργεντινό δημοσιογράφο πως πηδιέται με τον γνωστό στρίμερ της Αργεντινής, τον Μερνουέλ:

 

Κοιτάζοντας ψύχραιμα το γεγονός και χωρίς να θέλουμε να διαλέξουμε πλευρά έχουμε να πούμε τα εξής:

  • Ο Γιαμάλ βρήκε καλύτερη, έστω και για ξεπέτα
  • Η Νίκι Νικόλ έχει μάλλον κάποιο φετίχ με πετυχημένους μέτριους εμφανισιακά άνδρες.

Μπορεί τίποτε από όλα αυτά να μην ισχύει, η Νίκι Νικόλ να ήταν μια πράκτορας της Ρεάλ Μαδρίτης και αφού εξαφάνισε τον Γιαμάλ από το Κλάσικο, να τελείωσε την αποστολή της.