Φοβούνται την Βραζιλία των Βαλκανίων οι Δανοί, γίνονται Αννούλες και φωνάζουν για τα λέιζερ

Χεσμένα βρακάκια έχουν από τώρα οι Δανοί, καθώς ψάχνουν τρόπο να αποφύγουν το κατακεφάλιασμα από την καλύτερη επιθετική γραμμή του πλανήτη, χωρίς ακόμα τους Κωστούλα και Τζίμα, οι οποίοι έμπλεξαν με τους κομπλεξικούς Άγγλους που κάνουν λόγω για προετοιμασίες και φυσική κατάσταση.
Μετά τα τέσσερα από το ημίχρονο και το Fair play, ώστε να μην ξεπεράσουμε τα 15 απέναντι στο Λουξεμβούργο, τα «είδαν» οι Δανοί που ούτε ένα γκολ δεν μπόρεσαν να βάλουν στους Σκωτσέζους. Απ’ ότι φαίνεται, προσπαθούν να ταράξουν τα ελληνικά νερά με το να βρίσκουν ότι δικαιολογία μπορούν για να φάνε μόνο δύο.
Η ντροπή των Βίκινγκ και των Σκανδιναβών γενικότερα, εξελίχθηκαν σε Αννούλες και κάνουν λόγο για την χρήση των λέιζερ σε κρίσιμες καταστάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν το σκορ. Με άλλα λόγια κάνουν θέμα για το αν θα μειώσουν και εκείνοι σε 5-1 ή χάσουν 5-0 από τα λέιζερ.
Αναλυτικά τα λόγια των Αννούλενσεν για την επόμενη αναμέτρηση:
«Η εθνική ομάδα της Δανίας μπορεί να αναμένει μια έντονη ατμόσφαιρα, όταν το βράδυ της Δευτέρας αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο Στάδιο Καραϊσκάκη στην Αθήνα.
Μετά τη πειστική νίκη των Ελλήνων με 5-1 επί της Λευκορωσίας, η διάθεση των τοπικών φιλάθλων βρίσκεται στο ζενίθ – και χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα για να ασκηθεί πίεση στον αντίπαλο.
Ένα από αυτά είναι το λέιζερ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρασκευής ενάντια στη Λευκορωσία, ο παίκτης που εκτελούσε πέναλτι, German Barkovskiy, ενοχλήθηκε από μια έντονη πράσινη ακτίνα λέιζερ ενώ ετοιμαζόταν να σουτάρει. Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από την αποστολή της Δανίας και πλέον η DBU (Δανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) αντιδρά.»
Ως ηγέτης των «άχου -καλέ-Δανών» και ο προπονητής Ρίμερ, αποκάλεσε τα λέιζερ αντιαθλητικό και κάτι που δεν θεωρείται φυσιολογικό στα μάτια των «Βόρειων». Όπως είχε πει και μια ψυχή : «Τι τραγωδία είστε ρε ΠΣΤΜ».
Είτε με λέιζερ είτε όχι, ο περίπατος της Εθνικής, έχει απόδοση 2.00, ενώ το να αρπάξουν τρία από το ημίχρονο το δίνει 7.00… Το αφήνω πάνω σας μύστες μου.