Αρτέτα ξέθαψε Μπαμπαγκίντα σε ερώτηση και μας θύμισε πονόματο
            Αρτέτα, μίλησε για πρώην συμπαίκτες του και στην τελευταία ερώτηση ανέφερε το όνομα του Αρούνα Μπαμπαγκίντα που πέρασε από τον Ολυμπιακό, όπου γηπεδικά δεν έκανε τίποτα, αλλά έμεινε χαραγμένος στις μνήμες των γαύρων για όλους τους λάθους λόγους.

            
Ο Νιγηριανός είχε δύο χρόνια στο λιμάνι και στα πρώτα του φιλικά, τα δείγματα ήταν εξαιρετικά, ταχύτητα γκολ, μάλιστα στις προπονήσεις είχε ενθουσιάσει τους ανθρώπους της ομάδας, περιμένοντας πολλά πράγματα στην σεζόν που έρχεται. Μάλιστα σκόραρε στην ήττα με 1-4 από Λυόν στο πρώτο του ματς στο Champions League, ακόμα περισσότερα θετικά στοιχεία.
Από εκεί και πέρα όμως, ο τύπος ήταν από τους χειρότερους μεσοεπιθετικούς που είχε ο Ολυμπιακός. Αντί να θυμίζει Αμπεντί Πελέ, θύμιζε περισσότερο τον Πίου με 25 εμφανίσεις, μόλις 2 γκολ, δεν μπορούσε να τριπλάρει ούτε κώνο, ενώ αν υπήρχαν περιστέρια κοντά στο Καραϊσκάκης, πλέον εξαιτιάς του Αρούνα είχαν εξαφανιστεί.

Έμεινε άλλον έναν χρόνο στο λιμάνι, χωρίς φυσικά να πάρει τόσες ευκαιρίες, την μπούλαρε για Κύπρο αφού έμεινε ελεύθερος. Μετά τον Ολυμπιακό, άλλαξε 7 ομάδες και αποσύρθηκε το 2015.

Βέβαια ακόμα και ο Αρτέτα, δεν τον θυμήθηκε για καλό λόγο, καθώς η ερώτηση είχε να κάνει για το ποιος ήταν ο πιο καλοντυμένος συμπαίκτης του και ποιος ο πιο κακοντυμένος, με τον Αρούνα να βαπτίζεται ως κακοντυμένος, αλλά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από εξτρέμ που στο ένας εναντίον κανένας μάλλον θα έχανε την μπάλα.
Μιλώντας για Μπαμπαγκίντα και το γκολ του στo Champions League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Καραϊσκάκης κόντρα στην Αιντχόφεν, καιρός λοιπόν χάστες να μας πείτε, αν θα πάθει κάτι ανάλογο όπως με την Λυόν τότε ή θα είναι μια υπέροχη βραδιά στον Πειραιά.
