AM παίκτης στην Πορτογαλία μπαίνει αλλαγή φορώντας το παντελόνι του (video)


Ο Ρονάλντο Ταβάρες είναι 23 ετών, είναι επιθετικός, παίζει στην Πεναφιέλ της Β’ Πορτογαλίας και πιθανότατα είναι και ΑΜ.

[adace-ad id=”833″]

Στο τελευταίο ματς της ομάδας του, με την Βίσελα και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ο προπονητής του αποφάσισε να τον βάλει στο ματς στο 67ο λεπτό για να πάρει το ματς.

Και στην Πορτογαλία κάνει κρύο αυτές τις μέρες, ο Ταβάρες προθερμαίνονταν με φόρμα προπόνησης, ε και συνέβη αυτό:

Για την ιστορία, δεν μας κάνει εντύπωση που η Πεναφιέλ έχασε το ματς τελικά με 3-1. Επίσης επειδή ασχοληθήκαμε λόγω της φάσης, μπήκαμε και στη Νovibet να δούμε τι στον δι@ολο κατηγορία είναι αυτή η Β’ Πορτογαλίας. Ε μάλλον αξίζει, όλα τα ματς φαίνονται ισσοροπημένα. Ό,τι και να παίξεις καλή απόδοση έχει.

[adace-ad id=”884″]

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας