in

Εισβολή κάνει στην Σαχτάρ Ντονιέτσκ η ΑΕΚ, στο 3.25 να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα

Δυνατό φιλικό απόψε για την ένωση κόντρα στην πολύπαθη ομάδα των μεταλλεργατών του Ντονιέτσκ, την Σαχτάρ. Η Stoiximan έβγαλε μια σπουδαία Ενισχυμένη αποδοσάρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, την οποία φυσικά θα ακολουθήσουμε με θρησκευτική ευλάβεια.

ΑΕΚ-Σαχτάρ Ντονιέτσκ

Το 3ο της φιλικό για τον μήνα Ιούλιο δίνει απόψε η μοναχοκόρη της προσφυγιάς, κόντρα στην Άντβερπ επικράτησε με 0-3 όμως όλα τα γκολ μπήκαν στο 2ο ημίχρονο. Πάντως η απόδοση των κιτρινόμαυρων ανέβηκε κατακόρυφα, μιας και στο 1ο φιλικό κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Από την άλλη μεριά η Σαχτάρ έχει δώσει μόλις ένα φιλικό αυτό το μήνα, κόντρα στην Αλκμάαρ, με την οποία και έφερε 3-3. Οι Ολλανδοί σκόραραν εύκολα και στα 2 ημίχρονα, οπότε εύκολα καταλαβαίνουμε ότι κάτι παρόμοιο θα καταφέρει και η ΑΕΚ.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Αλκαράθ βγαλμένος από Playstation νικά 3-0 τον Ρούνε

Κόντρα σε μια Εθνική οδό αγωνίζεται απόψε η Αραράτ Αρμενίας