Το Παρολί του Ποιμένα: Σκοράρει η ΑΕΚ στην Τούμπα
Καλησπέρα φίλοι μου. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με μέτριες επιδόσεις μετά και το 3 στα 5 της στήλης την προηγούμενη εβδομάδα, και αυτή την Κυριακή έχουμε ντέρμπι δικεφάλων, ομάδες που παίζουν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά ματς αλλά και σημείο από αλβανικό μπάσκετ, το οποίο παρακολουθώ συστηματικά. Πάμε να τα δούμε.
Στην ερωτική Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ζευγάρωμα που έχει εξελιχθεί στο κλασικό ντέρμπι μίσους του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι στην καλύτερη κατάσταση από όλους, αλλά βλέποντας το πάθος με το οποίο σηκώνει ο Σούπερ Μάριο το τρόπαιο του πρωταθλήματος, νομίζω του ταιριάζει να πάρει ένα και φέτος. Το να βάλει η ΑΕΚ πάνω από 1,5 γκολ πληρώνει 3,45 στη Fonbet και θα το τιμήσω.
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Over1,5 γκολ φιλοξενούμενου, απόδοση 3,45

Παραμένουμε στη Σούπερ Λιγκ όπου ο Παναθηναϊκός του Ισπανού εστιάτορα Ράφα Μπενίτεθ διανύει μια κακή αγωνιστικά περίοδο αφού παρά το διπλό στο Γ. Καραϊσκάκης, αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο χωρίς καν να απειλήσει σοβαρά. Μπορεί την Πέμπτη οι πράσινοι να αγωνίζονται με τον Λεβαδειακό της Τσεχίας για το Europa League, ωστόσο προέχει να φτάσουν τον εγχώριο Λεβαδειακό στο κυνήγι της προνομιούχου 4ης θέσης του πρωταθλήματος και δεν έχουν περιθώριο να μην χτυπήσουν το ματς με τη Λάρισα. Ο άσος με χάντικαπ -1,5 πληρώνει παραπάνω από διπλασιασμό, θα το παίξω.
ΠΑΟ – ΑΕΛ: 1 με χάντικαπ -1,5, απόδοση 2,10
Στη ΛαΛίγκα, η Λεβάντε στέκεται αξιοπρεπώς στα τελευταία ματς, όπου οι δύο πρόσφατες ήττες της ήταν στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ, και στο Μπιλμπάο με παίχτη λιγότερο για 75 λεπτά. Από την άλλη η Βαλένθια που είναι ο σημερινός της αντίπαλος, μετράει μόνο ήττες μέσα στο Φλεβάρη (δύο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο) και έχει μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην φετινή Λαλίγκα. Με λίγα λόγια απ’ ό,τι καταλάβατε θα εμπιστευτώ τη Βαλένθια και συγκεκριμένα το over1,5 φιλοξενούμενου με απόδοση τριπλασιασμού.
Λεβάντε – Βαλένθια: Over1,5 γκολ φιλοξενούμενου, απόδοση 2,85
Πάμε και στη Γερμανία και αλλάζουμε άθλημα, καθώς για το πρωτάθλημα μπάσκετ των δανειστών μας, θα πάω με τον άσο της Μπάμπεργκ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Η Άλμπα έχει μόνο 2 ήττες σε 10 ματς που έπαιξε μέσα στο 2026, η μία από αυτές στα Λιόσια από την ΑΕΚ. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από τη Μπάγερν αλλά εκτός έδρας με τη Μπάμπεργκ δεν θα έχει και το πιο εύκολο απόγευμα και πιστεύω ότι ο άσος του 1,77 θα επιβεβαιωθεί.
Μπάμπεργκ – Άλμπα Βερολίνου: 1, απόδοση 1,77
Και κλείνουμε με Αλβανία όπου στα Τίρανα η ομώνυμη ομάδα θα μας κεράσει τεροπίτα με χάντικαπ -17,5 παίρνοντας μια άνετη νίκη στην έδρα της απέναντι στην Τέουτα.
SK Tirana – Τέουτα: 1 με χάντικαπ -17,5, απόδοση 1,9
