in , ,

Με φόρα και έδρα!

Euroleague : Maccabi – Crvena zvezda
Maccabi -5.5 @1.91 PameStoixima

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ , μεγάλο ταμείο και για μας και έτσι πληρωθήκαμε ένα ακόμα σημείο lock (2 units). Προχωράμε με Ευρωλίγκα σήμερα και αύριο.!

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ματς της Μακάμπι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Ισραήλ. Δύο ομάδες με παρόμια συμπεριφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Αστέρας μοίαζει να είναι σε πτωτική πορεία και μακριά απ΄τη Σερβία δεν πατάει καθόλου καλά. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους Ισραηλινούς όταν βρίσκονται on the road όμως σήμερα θα τους στηρίξουμε καθώς στην έδρα τους εμφανίζουν ένα διαφορετικό εξαιρετικό πρόσωπο.

Σημερινό ταμείο με Maccabi -5.5 @1.91 PameStoixima
& Maccabi -10.5 @3.00 PameStoixima (0.3 Units )

Οπως είπαμε λοιπόν η Μακάμπι είναι πολύ δυνατή στο σπίτι της εκμεταλλευόμενη στο έπακρο το γεμάτο γήπεδο της. Ουσιαστικά προβλήματα τραυματισμών δεν έχει , και μάλιστα ενδέχεται να επιστρέψει και να πάρει χρόνο συμμετοχής ο ηγέτης της Λορέτζο Μπράουν. Αυτομάτως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο καθώς ο νατουραλιζέ Ισπανός pointguard είναι άριστος οργανωτής όσο και εκτελεστής. Απ΄την άλλη ο Αστέρας δεν θα έχει απόψε τον Μάρτιν που ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά και τον Καμπάτσο για τον γνωστό πλέον λόγο. Οι Βιλντόζα- Νέντοβιτς μοιάζουν ελαφρώς σκασμένοι καθώς είναι αυτοί που τραβάνε κουπί απ΄την αρχή της σεζόν , με χαρακτηριστικό παράδειγμα την εμφάνιση τους στην Ιταλία όπου τα έσπασαν και οι 2 με μόλις 2/14 σουτ.

Στηρίζουμε λοιπόν την έδρα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μακάμπι καθώς με ενδεχόμενη συμμετοχή του Λορέτζο σήμερα αλλά και με τη φόρα που έχουν οι Μπόλγουιν – Κόλσον δεν βλέπω τον τρόπο να αντέξει στο ματς ο ελειπής Αστέρας. Βρίσκω πολύ εφικτό το line των 5.5 πόντων για τους Εβραίους και μου αρέσει και το -10.5 σε απόδοση 3.00 για 0.3 units, αφού αν αρχίσουν να βάζουν και οι Μπαρτολομέο – Σορκίν – Ανταμς θα ανοίξει πολύ το σκορ και ο Αστέρας μας έχει δείξει πως δεν μπορεί να ακολουθήσει σε αυτό τον ρυθμό!

Για αναλύσεις και πολύ μπασκετοκουβέντα κάνε join στον server του Tsili Praktoreio πατώντας εδώ: https://discord.gg/Rmmszvw4PM

Φωτιά έβαλε η μαχητική ψύχη του PAO Luminox στο «πρωτάθλημα» των Παρθένων

Κάνει το μπαμ η Νέα Ζηλανδία;