in , ,

Άρχισαν τα ζόρια.!

Euroleague : Efes – Olympiakos
Efes -4.5 @1,94 PameStoixima

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, με υγεία.! Η ΑΕΚ δεν μας έκανε τη χάρη στο τελευταίο μας άρθρο του Νοεμβρίου και έτσι κλείσαμε τον μήνα με κουβά. Συνεχίζουμε σήμερα να μπούμε με το δεξί στον Δεκέμβρη.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι της ημέρας που διεξάγεται στην Τουρκία . Εφές – Ολυμπιακός σε ένα deja-vu του περσυνού ημιτελικού του F4. Ντέρμπι 2 φορμαρισμένων ομάδων που αποδίδουν και ωραίο μπάσκετ παράλληλα με τα αποτελέσματα που παίρνουν. Οι Βεζένκοφ – Σλούκας οδηγούν τον Ολυμπιακό από επιτυχία σε επιτυχία ενώ οι Μίσιτς -Κλάιμπερν έχουν πάρει απ΄το χέρι όλο το ρόστερ και μέσα από τα συνεχή 30λεπτα που κατεβάζουν τρέχουν ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών. Και υπάρχει και πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα σήμερα σε αυτό το δίδυμο φωτιά να προστεθεί ο Λάρκιν ο οποίος έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων εδώ και περίπου 10 μέρες και θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Το σημείο που επιλέγω απ’το σημερινό ματς είναι η νίκη της Εφές με χάντικαπ 4.5 πόντων σε απόδοση 1.94 του PameStoixima.

Το match up του αγώνα είναι αναμφίβολα το Κλάιμπερν – Βεζένκοφ. Οι δύο συλλέκτες βραβείων ΜVP θα αλληλομαρκάρονται( όσο αυτό είναι εφικτό) και αν συνεχίσουν στον ρυθμό που ήδη παίζουν θα έχουμε monster performance και απ΄τους δύο. Το θέμα είναι πως η Εφές έχει και άλλα στηρίγματα στην επίθεση της και αυτούς σίγουρα δεν θα μπορεί να τους μαρκάρει όλους ο Γουόκαπ. Η Εφές δείχνει να ρολάρει καλύτερα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με τη βοήθεια του κόσμου της θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη. Ο Αταμάν ξέρει πως να γίνεται παράγοντας του ματς και σίγουρα αν χρειαστεί και σήμερα βάλει τον κόσμο στο παιχνίδι. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μπορεί να λέμε ταβερνιάρης, βαψομαλλιάς,γραφικός κλπ αλλά έχει σηκώσει δύο σερί Ευρωλίγκες.Σε μία έδρα που ο Ολυμπιακός παραδοσιακά δυσκολεύεται και έχει να κερδίσει απ΄το 2017 και μη μπορώντας να παραβλέψουμε τις μεταπτώσεις της απόδοσης του, που παρουσιάζει μέσα στο παιχνίδι του θεωρώ πως θα αντέξει πολύ δύσκολα. Τώρα για τους λάτρεις των μεγάλων αποδόσεων μου αρέσουν το DD του Κλάιμπερν σε απόδοση 4,00 μιας και βοηθάει πάρα πολύ στα ριμπάουντ και ο χρόνος του ξεπερνάει τα 34 λεπτά.

Για περισσότερα σημεία καθώς και βέλτιστες αποδόσεις , αλλά και πολύ πολύ πολύ μπασκετοκουβέντα join στο Discord https://discord.gg/kytz2bUb25

Ή στείλε μου μήνυμα στο Instagram, στο profile: https://www.instagram.com/giwrgos11/ για να κλείσεις και εσύ μια θέση στα ταμεία μαζί με τους υπόλοιπούς.

Ζόρικο βράδυ για το Βέλγιο

Δύο τέρατα στο οκτάγωνο παρακαλώ