in , ,

Ντέρμπυ στη Γαλλία, βροχή οι κάρτες

Lens – Marseille:
Both Teams to receive 2+ Cards @2.10 Novibet

Tαμείο και η Μπασακσεχίρ, η στήλη αλάνθαστη μέσα στο Μάιο και προχωράμε γρήγορα στο επόμενο.

Στη Γαλλία συγκρούονται ο 2ος με τον 3ο, με έπαθλο μια προνομιούχο θέση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η γηπεδούχος Λανς έχει 69, έναν βαθμό λιγότερο από την αντίπαλό της, Μαρσέιγ και 6 από την πρωτοπόρο Παρί. Και οι δύο θέλουν να πιέσουν όσο γίνεται τους Παριζιάνους, αλλά πιο εφικτός στόχος είναι αυτός της κατάκτησης της 2ης θέσης. Ο 3ος δε χάνεται ακριβώς, απλά θα πρέπει να παίξει προκριματικά για το Τσουλού.

Επιλέγω το Να δεχτούν και οι 2 ομάδες 2+ Κάρτες, στο 2.10 της Νovibet.

Τα βαθμολογικά δεδομένα και οφέλη τα ανέφερα. Άλλο να είσαι άνετος και να περιμένεις αναπαυτικά στον καναπέ σου την κλήρωση των ομίλων και άλλο να παίζεις καλοκαιριάτικα για την είσοδό σου.

Από κει και πέρα, το ποιος θα τερματίσει στην τιμητική 2η θέση και ποιος θα συνεχίσει στο κυνήγι του ονείρου του Τίτλου, είναι και αυτό κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Τίθεται θέμα πρεστίζ, αδιαμφισβήτητα.

Ας μην ξεχνάμε τέλος, πως πρόκειται για ντέρμπυ έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα από την κατάσταση και βαθμολογική θέση των ομάδων. Η μεν Λανς, το καμάρι του Βορρά, η δε Μαρσέιγ, ο γίγαντας του Νότου. Τόσο σε πλήθος οπαδών, όσο και σε στάτους του κλαμπ.

Στα μεταξύ τους συχνά γίνεται χαμός, με το 2+2 κάρτες να πληρώνει σε 5/6 τελευταία. Στο ματς του 1ου γύρου, είχε επιβεβαιωθεί πριν την ανάπαυλα!

Κλεμάν Τουρπέν ο άρχων του αγώνα. Ένας τύπος που θα σε πληρώσει με 8 κάρτες και 2 πέναλτυ ή θα σε εκνευρίσει με 2 κάρτες στο σύνολο. Ελπίζω να κοιμήθηκε καλά. Ή μάλλον, τώρα που το ξανασκέφτομαι, να στραβοκοιμήθηκε!

Με τα παραπάνω δεδομένα και με την απόδοση 0.30 υψηλότερα από τις άλλες εταιρίες, το ποντάρισμα είναι μονόδρομος.

Αν τώρα, εκεί που παίρνουν συνέχεια κάρτες, σε κάθε ραντεβού τους, ξαφνικά αποφασίσουν να μην πάρουν σε ματς που κρίνει εν πολλοίς τη 2η θέση (μαζί με κάποια ψωροεκατομμυριάκια), σηκώνω τα χέρια ψηλά…

Για περισσότερα σημεία, αναλύσεις, αλλά και καφενειακές συζητήσεις, ελάτε στην παρέα μας. Εσύ ακόμα να μπεις στο Tsili Discord; https://discord.gg/kytz2bUb25

Καθαρίζουν την παραμονή οι ομάδες, Χ από τους Ζωσιμάδες μέχρι την Τρίπολη

Τα HOT της Κυριακής: Στήριξη στους φιλοξενούμενους