in

Χάστες στο νέο site του pamestoixima.gr μπαίνατε;

Χρονιά αλλαγών το 2023 για το αγαπημένο μας διαδικτυακό πρακτορείο, το pamestoixima.gr το οποίο εισάγει καινοτομίες στις στοιχηματικές συνήθειες στο πιο πρόσφατο redesign του. Έτσι οι χάστες του pamestoixima.gr μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τα κάτωθεν:

  1. Auto Cash Out
  2. Partial Cash Out
  3. My Coupon
  4. Δημοφιλή στοιχήματα

Οι 2 αυτές εξειδικευμένες μορφές Cash Out ταιριάζουν γάντι στους χάστες που κατουρούν καθιστοί, καθώς πλέον μπορούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας να κασάρουν αυτομάτως το ποσό που θα επιλέξουν, σε περίπτωση που φτάσει το δελτίο τους σε αυτό το σημείο.

My Coupon

Τέτοια τάξη τέτοια αλφαδιά, δεν την έχουμε δει, καθώς πλέον στο pamestoixima.gr μπορούμε να φτιάξουμε από το 0 το αγαπημένο μας κουπόνι απ’όλα τα αθλήματα και επιμέρους πρωταθλήματα, έτσι ώστε να γίνουμε νοικοκυραίοι και να μην χαονόμαστε.

Δημοφιλή στοιχήματα

Στην αρχική πλέον του Πλανητάρχη παίζουν πλέον και τα ”Δημοφιλή στοιχήματα” για να μπορεί ο χάστης να βλέπει εκείνη τη στιγμή ποια bets τρεντάρουν και τι επιλέγει ο κόσμος, για να παίζει τα αντίθετα θα συμβουλεύαμε εμείς.

Σε γενικές γραμμές πέρα από τις άνωθεν αλλαγές, η όλη εμπειρία μέσα στη σελίδα έγινε σαφώς πιο γρήγορη και πολύ πιο εύκολη στη χρήση της. Οι χάστες όμως τι πιστεύουν;

  • Πως σας φαίνονται οι αλλαγές στο pamestoixima.gr ;

    • ΧΥΝΝΝ
    • Τίγρη βάλε λεφτά

Τριπλασιασμό υπόσχεται η Σκουάντρα Ατζούρα κόντρα στο ρδελομπού του Σάουθγκεϊτ

Δεν σκοράρει το χωριό της Φινλανδίας, εύκολη νίκη για την Δανία σήμερα