in

Kαταπατά το νόμο του ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, διευρύνεται το σερί νικών του κόντρα στον αιώνιο

Η Euroleague αρχίζει με τον καλύτερο τρόπο, το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15)!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η αυλαία του «μαραθωνίου» της Euroleague ανοίγει με όλα τα φώτα να πέφτουν στο ΟΑΚΑ για το ελληνικό clasico.

Οι δύο ομάδες με το «καλημέρα» της σεζόν αναμετρήθηκαν στη Ρόδο για το Super Cup και σειρά έχει η μεγάλη αναμέτρηση για την Euroleague, ο σπουδαιότερος «εμφύλιος» της διοργάνωσης.

Η επικράτηση των Πειραιωτών στον τελικό του Super Cup ήταν καθολική (75-51), ωστόσο τώρα πρόκειται για μια νέα μάχη, με τους «πράσινους» να θέλουν φυσικά να δείξουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ενώπιον των 18.000 φίλων τους που θα γεμίσουν το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με πλήθος αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό της, θέλει φέτος να είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα της διοργάνωσης, για να αφήσει πίσω μια τριετία με απογοητευτικές επιδόσεις που την άφησαν μακριά από την οκτάδα.

Ηγέτης στο παρκέ είναι ο Κώστας Σλούκας, η πλέον εντυπωσιακή εκ των 11 «πράσινων» μεταγραφών, ο οποίος θα υποδεχθεί την παλιά του ομάδα φορώντας πλέον τα πράσινα, έπειτα από συνολικά 8 χρόνια στο ΣΕΦ, με 2 Ευρωπαϊκά και άλλους δύο (χαμένους) τελικούς.

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρατάσσεται στο ΟΑΚΑ για να διατηρήσει τα κεκτημένα, καθώς τις δύο προηγούμενες σεζόν έφτασε στο Final Four και πέρσι για ένα σουτ στο φινάλε δεν πανηγύρισε το τρόπαιο παρά την τρομερή σεζόν που έκανε.

Ο Ολυμπιακός έχει και τον αέρα της παράδοσης, καθώς έχει τη μερίδα του λέοντος στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «αιωνίων» με 16-7 νίκες, ενώ τρέχει σερί τεσσάρων νικών την τελευταία διετία, σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Την περσινή σεζόν επικράτησε εντός (81-73) κι εκτός (71-95) έδρας.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού ήταν το 2021 στο ΣΕΦ (77-88), ενώ οι Πειραιώτες υπερέχουν και στις αναμετρήσεις του ΟΑΚΑ, με ρεκόρ 6-4.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ματσάκι στην Καταλονία, κουβαλάει πάλι την ομάδα του ο Yusta στο ντέρμπι

Χάστης ρίχνει δελτίο-ψηφοδέλτιο δημοτικών εκλογών, βγάζει με 16 ματς 41 χιλιάρικα