in

Κορωνοϊός: Δεν γίνεται στην Αθήνα το Final 8 του Fiba Champions League – Αρνείται να μπει σε αεροπλάνο για να πάει να παίξει η ευπαθής πεντάδα της ΑΕΚ Λοτζέσκι, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Ράις, Ζήσης

Δυσάρεστα νέα για τους φίλους της Ένωσης προκαλεί η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίο Αττικής να απορρίψει με ψήφους 90’s μπασκετικού σκόρ , 50- 44, το κονδύλι που προοριζόταν για την διοργάνωσην του Final 8 του FIBA Champions League Milco Cup στο ΟΑΚΑ.

Η διοργάνωση που αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον δεκάδες φίλοι του μπάσκετ σε όλη την υφήλιο θα διεξαχθεί σε Ισπανία ή Ιταλία, πράγμα που σημαίνει πως η αποστολή της ΑΕΚ πιθανότατα θα στερηθεί τη χρυσή ευπαθή πεντάδα της δηλαδή, τους Νίκο Ζήση, Γιόνας Μασίουλις, Κιθ Λάνγκφορντ, Ταιρίς Ράις, Ματ Λοτζέσκι.

Υπενθυμίζεται πως και οι πέντε παίκτες της ΑΕΚ είναι άνω των 70 ετών ή/και πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα και ως εκ τούτου θεωρείται απίθανο να τους επιτρέψει να ταξιδέψουν με αεροπλάνο ο ιατρός που τους κουράρει. «Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά πάνω από όλα η υγεία», δήλωσε ο Ταϊρίς Ράις και πρόσθεσε: «Η κατάσταση μου θυμίζει την ισπανική γρίπη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, την οποία ναι μεν έζησα απλά ως νήπιο, όμως οι διηγήσεις των μεγαλύτερων με σημάδεψαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της ευπαθούς πεντάδας της ΑΕΚ βρίσκονται ήδη σε επαφή με το γραφείο μεγάλου εργατολόγου των Αθηνών προκειμένου να βρουν έναν τρόπο για να εξαγοράσουν τα ένσημα που χρειάζεται ο καθένας για να εδραιώσουν πλήρες συνταξιοδοτικό δικαίωμα και να αποσυρθούν οριστικά από την ενεργό δράση.

Περισσότερες ανακοινώσεις για το θέμα αναμένεται να κάνει ο Νίκος Ζήσης σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει στον Γιώργο Αυτιά το πρωί του Σαββάτου.

Ο Γ. Μασούρας ισχυρίζεται πως προχτές έπιασε τη μεγαλύτερη ταχύτητα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Kορωνοϊος: Με εντολή Σαββίδη εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο όλη η αποστολή του ΠΑΟΚ μόλις έφτασε στο Κράσνονταρ