in

H2H με φαβορί σε θέση outsider!

Euroleague 2022-23 Head2Head Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναικός
Παναθηναικός @1.95 Stoiximan

Καλημέρα κύριοι, συνεχίζουμε τα άρθρα μας σε ρυθμούς Ευρωλίγκας με άλλο ένα μακροχρόνιο στο οποίο υπάρχει στοιχηματική αξία την οποία και θα αναλύσουμε παρακάτω.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Παναθηναικό και τον Ερυθρό Αστέρα και τον αγώνα τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Κατά τη γνώμη μου και για τους 2 είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να μπουν 8άδα, αν όμως κάποιος απ’τους 2 μπορεί να την πλησιάσει αυτός νομίζω είναι ο ΠΑΟ. Και εξηγω, αφού πρώτα δούμε συνοπτικά τα πάρε δώσε τους φέτος.
Ο Αστέρας έχασε : Hollins, Walters, Kalinic,Davidovac,White και τον coach Radonjic και πήρε: Nedovic, Bentil, Petrusev, Martin, Holand, Adams, Ilic και στη θέση του προπονητή πήρε τον Jovanovic της Τσιμπόνα.
Ο ΠΑΟ έχασε :Κασελάκη, Παπαπέτρου, Καββαδά, Nedovic,Evans, Okaro, Macon,Sant-Roos, Siva, Jovic και πήρε : Π & Γ Καλαιτζάκη, Lee, Grigonis,Gudaitis , Williams, Adrews, Walters και στη θέση του προπονητή τον Radonjic.
Με μια πρώτη ανάγνωση των ρόστερ βλέπουμε πως και οι δύο έχασαν πολύτιμους παίχτες όμως μόνο ο ΠΑΟ τους αντικατέστησε δεδομένα με καλύτερους. Δηλαδή καλός ο Bentil αλλά δεν είναι Kalinic, καλός ο Nedovic αλλά ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς, καλός αλλά στοίχημα ο Αdams όμως το μόνο δείγμα γραφής που έχουμε είναι απ’το πρωτάθλημα της Αυστραλίας ενώ και οι Petrusev, Martin δεν μπορώ να πω πως είναι παιγμένοι αρκετά για το επίπεδο της Euroleague. Για το τέλος άφησα την φυγή του Radonjic που ήρθε στον Παναθηναικό με αντικαταστάτη τονJovanovic της Τσιμπόνα που έδειξε πολύ ωραίο μπάσκετ εκεί αλλά με χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας. Απ΄την άλλη ο ΠΑΟ πήρε εμφανώς καλύτερους από αυτούς που είχε σε όλες τις θέσεις, ενώ και για την αντικατάσταση του Παπαπέτρου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ponitka που είδαμε τι μπορεί να κάνει στο παρκέ, στα γήπεδα της Γερμανίας. Παίχτη σαν τον Grigonis και τον Andrews δεν είχε πέρσυ στο ρόστερ ενώ ακόμα και ο Lee είναι καλύτερος από Siva και Jovic. Στη θέση του Center ο Παπαγιάννης θα έχει επιτέλους ένα καλό back up επιπέδου Euroleague τον Gudaitis και τέλος απέκτησε προπονήτη καλύτερο από τον Πρίφτη με σαφή εικόνα του μπάσκετ που παίζει και θέλει να παίξει και φέτος στον Παναθηναικό.

Το σημείο λοιπόν που επιλέγουμε είναι το να τερματίσει ο ΠΑΟ σε καλύτερη θέση απ’τον Ερυθρό Αστέρα στην κανονική διάρκεια στην Ευρωλίγκα σε απόδοση 1.95 της Stoiximan.

Από στατιστικής πλευράς μπορούμε εύκολα να δούμε πως πέρσυ ο Αστέρας με όλα τα αστέρια του μέσα τερμάτισε στην 11η θέση με μόλις 3 νίκες παραπάνω από τον χειρότερο ΠΑΟ της 4ετίας σε 28 ματς. Φέτος με την αναβάθμιση που εγίνε από πλευράς πρασίνων και με βάση τους παίχτες που έχασε ο Αστέρας θεωρώ αδύνατο να δούμε πάλι τον ΠΑΟ 13ο λαμβάνοντας υπ’όψην πως φέτος θα έχει καλύτερο προπονητή στον πάγκο, αυτόν του Αστέρα!
Η πρόβλεψη μου είναι πως ο Παναθηναικός θα φτάσει τις 14-15 νίκες σε 34 ματς , ενώ ο αστέρας δύσκολα θα πάει και φέτος πάνω από 11-12.

Για περισσότερα σημεία καθώς και βέλτιστες αποδόσεις , αλλά και πολύ πολύ πολύ μπασκετοκουβέντα join στο Discord https://discord.gg/kytz2bUb25

Ή στείλε μου μήνυμα στο Instagram, στο profile: https://www.instagram.com/giwrgos11/

Τελείωσε ο 9μηνος τουρισμός του Μανωλά, μόνο 13 γκολ έφαγε σε 5 αγώνες φέτος

Toν Κώστα Γκούντα της Γαλλίας έφερε για Τεχνικό Διευθυντή ο Ολυμπιακός