Χάστης βγάζει 1k χάρη στο Μέντιμπολ & παραδίδει μαθήματα Under στο Social
Tην ώρα που η πλειονότητα των χαστών αμφιταλαντευόταν για το αν θα παίξει απλό g/g στο Ολυμπιακός – Ναϊμέγκεν ή θα το συνδυάσει και με over 2.5, ο Panteloss τους κοιτούσε περιπαικτικά διότι είχε εμπιστοσύνη στον πονόματο που θα παρουσίαζε η αρμάδα του Βάσκου στρατηγού.
To αγαπημένο ρητό της μέσης Ελληνίδας, aka “New year, new me”, δεν φαίνεται να έχει εφαρμογή στον Θρύλο, καθώς για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά, ο Μεντιλίμπαρ παραμένει πιο πιστός και από καθολικό ιερέα στο πλάνο που τόσο άρτια έχει χτίσει την τελευταία τριετία στον Πειραιά: Σέντρα, γιόμα και ξανά, σέντρα, γιόμα. Το αν θα μπει γκολ δεν μας πολυενδιαφέρει κιόλας, αρκεί να γεμίσουμε την μπάλα 95 φορές σε κάθε ματς.

Με βάση αυτή την αρχαία βασκική τακτική, ο χάστης της παρακάτω εικόνας επένδυσε 26 ολόκληρα ευρώ στο under των γκολ, καρτών και κόρνερ και κατάφερε να εξασφαλίσει έτσι μια εβδομάδα διακοπές σε κυκλαδίτικο νησί. Αν, λοιπόν, θες κι εσύ του χρόνου να μην τη βγάλεις σε σκηνή στο Αγκίστρι, άσε τις εμπνεύσεις και εμπιστεύσου τους πεφωτισμένους χάστες στο Social της Stoiximan.

Αν από την άλλη έχεις πίστη στον Ντάνι Γκαρθία, τον Μπρούνο Ονιεμαέτσι και τον πολύ κουρασμένο Ροντινέι, μπορείς να επενδύσεις στην πρόκριση του Ολυμπιακού στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ στο ελκυστικότατο και διόλου αμελητέο 4.25 που θα βρεις ΕΔΩ