Υπουργείο Παιδείας βάζει link στο site του για online τζόγο, η παιδεία που μας αξίζει


Ενεοί έμειναν γονείς, μαθητές και συνολικά όλη η Ελλάδα με την ανακοίνωση των βάσεων, η οποία παρουσιάζει μια μελανότατη συνολική εικόνα για την πορεία που έχει η εκπαίδευση στην χώρα, κάτι που προμηνύεται να επιδεινωθεί, όταν οι μαθητές του 11 και του 12 θα κληθούν μελλοντικά να διδάξουν οι ίδιοι στην αίθουσα.

Για καλή μας τύχη όμως το Υπουργείο Παιδείας δεν πετάει χαρταετό αφού έχει αντιληφθεί ήδη τι χρειάζονται οι μαθητές, όπως μπορεί να κρίνει κανείς από τα χρήσιμα λινκς που έχει στο site του. Πιο συγκεκριμένα το λινκ που υποτίθεται σε οδηγεί στο Εθνικό Πλαίσιο Διασφάλισης Ποιότητας στη Διά Βίου Μάθηση, παραπέμπει –αντί αυτού– σε ιστότοπο με τίτλο «Online Φρουτάκια στην Ελλάδα (2025)». Η εν λόγω σελίδα περιέχει προωθητικό υλικό για online τυχερά παιχνίδια, με συνδέσμους προς καζίνο και οδηγίες του τύπου «Γιατί να παίξω φρουτάκια online;».

Eμείς στην Τsilibet δεν θα ασχοληθούμε με το ηθικό του πράγματος, ωστόσο θα δώσουμε την απάντηση στο γιατί να παίξει κάποιος online, κυρίως επειδή στη Ν1 υπάρχει αυτή τη στιγμή μια ελκυστικότατη προσφορά* για νέους παίκτες με 100 φρισφηνάκια χωρίς κατάθεση.

Aξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την κατακραυγή, τα γρήγορα αντακλαστικά του κράτους δεν άλλαξαν απλά τον σύνδεσμο, αλλά αφαίρεσαν παντελώς το εικονίδιο που οδηγούσε στο Εθνικό Πλαίσιο Διασφάλισης Ποιότητας στη Διά Βίου Μάθηση