Νέτο υπαιξερεί 100 χιλιάρικα από ΜΚΟ, τα παίζει ΟΛΑ στα φρούτα
Ομολόγησε αλληλέγγυα στις αρχές για υπεξαίρεση χρημάτων προερχόμενων από δωρεές, προκειμένου να τα παίξει σε online casino.
Αναλυτικότερα μια λογίστρια της ΜΚΟ Hand Up network παραδέχθηκε, πως τζούρνεψε 100 χιλιάρικα μέσω 283 μη εξουσιοδοτημένων συναλλαγών Apple Pay που ήλεγχε. Το τμήμα των οικονομικών εγκλημάτων συμπλήρωσε, ότι η κομπίνα ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025.
Στην αρχή βέβαια η υπερασπιστική της γραμμή ήταν πως της χάκαραν το ipad και το iphone κλέβοντας τα χρήματα λίγα-λίγα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα έπειθε ούτε την Πέγκυ Καρρά.
Πλέον η 54χρονη καλείται να δώσει πίσω το εν λόγω χρηματικό ποσό, ενώ δεν γλιτώνει ούτε την φυλάκα.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς λογιστές δεν είμαστε για να βουτήξουμε το δάχτυλο στο μέλι, γι’αυτό και τη βγάλαμε μόνο με την προσφορα* που παίζει στη Ν1 χωρίς κατάθεση με τα 55ο φρισφηνάκια