Πρόδωσε τη Μύκονο & τον Βέρτη ο Ροναλντίνιο και παρτάρει με Πογκμπά στο Μαϊάμι

Ο Ροναλντίνιο υπήρξε ένας πολύ μεγάλος παίκτης και ήμασταν τυχεροί που μπορέσαμε να δούμε τις πραγματικά μεγάλες του στιγμές στη χώρα μας.
[adace-ad id=”56897″]
Απλά ένα μικρό δείγμα των μεγάλων εμφανίσεων του Ρόνι στην Ελλάδα. Θα θέλαμε όλο το ίντερνετ για να βάλουμε όλα τα βίντεο:

Φαίνεται όμως πως ο παλαίμαχος άσσος δεν νιώθει πως έχει πια τη φυσική κατάσταση για να μπορεί να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της νυχτερινής διασκέδαης, την Ελλάδα, τη Μύκονο και τον Βέρτη.
[adace-ad id=”56898″]
Οπότε γλεντάει στο ξενέρωτο Μαϊάμι, μαζί με τον Πολ Πογκμπά. H φάση είναι τόσο ξενέρωτη, που μέχρι και ο επίσημος λογαριασμός του Champions League δημοσίευε φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο σε κλαμπ.


Oπότε τώρα ξέρουμε πως περνά τον χρόνο του ο Πογκμπα, ο οποίος θέλει προφανώς να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση στη διασκέδαση ώστα να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στην προετοιμασία του ΑΟ Μυκόνου. Η Γαλλία του Πογκμπά που ήταν πρώτο φαβορί στο EURO αποκλείστηκε ήδη από τους 16. Μονόδρομος το it’s coming home ώστε φέτος ο Χάρι Μαγκουάιρ να πάει Μύκονο νικητής και τροπαιούχος. Πληρώνει και 2,60 η κατάκτηση του τίτλου από την Αγγλία στη Stoiximan.
[adace-ad id=”56901″]
Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας