in

Μπαρτζώκας ισχυρίζεται πως κάτι κάνει καλά και τον κράζουν, δεν εννοούσε τις χριστοπαναγίες τελικά

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν στάθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Προμηθέα στο οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 80-69 της ομάδας της Πάτρας, αλλά στη συνέντευξη τύπου διάλεξε να μιλήσει για το παρασκήνιο με τον Παναθηναϊκό και τα όσα προηγήθηκαν στην αρχή της εβδομάδας.

Αμέσως μετά το παιχνίδι δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας. Η δική μου δουλειά δεν είναι αυτή. Εγώ είμαι προπονητής εναντίον προπονητή, ό,τι έχω με τον Εργκίν… Με την ευκαιρία θα ήθελα να τον συλλυπηθώ για το θάνατο του πατέρα του. Τώρα αν ο αντίπαλος πρόεδρος του Παναθηναϊκού μου επιτίθεται με κάθε τρόπο εδώ και μήνες, δεν είναι δική μου δουλειά να το αντιμετωπίσω, δεν έχω social media, δεν έχω ΜΜΕ όπως εκείνος, μπορώ να βγαίνω σε μια συνέντευξη, δεν θέλω να το κάνω, θέλω να το κάνω μόνο για την ομάδα μου, να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στον στόχο μας.

Η ανακοίνωση της ομάδας με καλύπτει απόλυτα. Θυμάμαι και στο παρελθόν, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε σε αυτή τη θέση, είναι αυτό το τοξικό παιχνίδι που παίζεται στο ελληνικό μπάσκετ όταν δυο ομάδες είναι πολύ ισχυρές. Τώρα αν είναι προσωποποιημένες σε εμένα, ίσως να με τιμάει κιόλας, γιατί προφανώς θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό! Κάτι πιστεύουν ότι κάνω καλά»!

Για να συνεχίσει στη συνέντευξη τύπου και να μιλήσει ξανά για όσα γράφονται εναντίον του:

«Έχει ενταθεί, δεν έχει δημιουργηθεί τώρα, είναι τρία χρόνια συνέχεια. Προφανώς έχει σχέση με τα αποτελέσματα που είχαμε στα ευρωπαϊκά μας παιχνδία και το πρωτάθλημα. Με αυτό που έγινε βοηθήσαμε να αυξηθεί το ενδιαφέρον και μπορώ να το αναλύσω με νούμερα, για το μπάσκετ στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκεψιμότητα στα σάιτ, την αύξηση των εισιτηρίων, την αύξηση των μπάτζετ. Σιγά σιγά το μπάσκετ ξανά ανθίζει ενώ έχει περάσει περίοδο κρίσης.

Σε αυτό το γεγονός έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός βοήθησε πάρα πολύ γιατί καταρχάς πήγε δύο φορές στο Final Four, δημιούργησε ξανά τις προσδοκίες ότι το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να είναι στην κορυφή της Ευρώπης ακόμα και αν το μπάτζετ του μπορεί να είναι το 1/3 από άλλες ομάδες. Ένας οργανισμός που αγαπήθηκε πολύ από τους φιλάθλυος της ομάδας μας, βλέπετε ότι μία ομάδα που παλεύει, έχει καλή χημεία μεταξύ των ατόμων, μάχεται σε κάθε παιχνίδι και φυσικά έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ κατά γενική παραδοχή των Ευρωπαίων αναλυτών.

Αυτό, επειδή κερδίσαμε πάρα πολλές συνεχόμενες φορές τον Παναθηναϊκό και κερδίσαμε τους επτά σερί τίτλους, ο Παναθηναϊκός επένδυσε πάρα πολλά χρήματα κατά βάση για να μας κερδίσει. Αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό, βλέπετε πως έχει ενδιαφέρον ο κόσμος του, άρα σε έναν βαθμό τους κάναμε καλό. Αν το δω λίγο αποσασιοποιημένα, θα έλεγα ότι με τιμάει κιόλας. Ο κύριος Γιαννακόπουλος με αυτά που λέει εναντίον μου αλλά και αυτοί που γράφουνε γύρω γύρω από αυτά που λέει ο κύριος Γιαννακόπουλος, έχουν φαγωθεί να φύγω από τον Ολυμπιακό. Οπότε όλο αυτό με τιμάει, θεωρούν ότι κάτι καλό κάνω στην ομάδα.

Το αντιμετωπίζω έτσι. Αρκετά συχνά το αντιμετώπιζα με χιούμορ όταν έλεγε ότι είμαι μικρό ανθρωπάκι, μικρός άνθρωπος. Μια, δυο, πέντε, δέκα… Δεν έχω social media, μου τα στέλνανε συχνά. Σκέφτηκα ότι είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που κατά καιρούς ο κύριος Γιαννακόπουλος στοχεύει σε επιθέσεις. Όπως είπα και νωρίτερα στην ΕΡΤ, δεν έχω social media, ούτε σάιτ από πίσω μου. Ούτε ζήτησα ποτέ από τον Ολυμπιακό να υποστηρίξει όλο αυτό το πράγμα γιατί πιστεύω ότι είναι τοξικό.

Εγώ ό,τι έχω να κάνω όσον αφορά τις σχέσεις μου με τους αντιπάλους, τις έχω με τους προπονητές που είναι συνάδελφοί μου. Και τους οκτώ που έχει αλλάξει ο κύριος Γιαννακόπουλος στη δεύτερη θητεία μου, γιατί τα 4-4.5 χρόνια που είμαι εδώ έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές, μπορείτε να ρωτήσετε έναν προς έναν αν τους σεβάστηκα και τους υποδέχτηκα με μια ζεστασιά εδώ. Και τι σχέσεις έχω από τη στιγμή που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήμουν όπως πρέπει.

Αυτό που συμβαίνει πως όλη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται συστηματικά, προφανώς το καταλαβαίνετε όλοι, δηλαδή κάποιος το δημοτικό να έχει βγάλει, καταλαβαίνει ότι είναι στοχευμένη. Απομονώνουν μια λέξη και δεν βλέπουν τι άλλο έχω πει. Μπορούν να βάλουν τη χειρότερη φωτογραφία που είμαι σε ένταση. Είναι πολύ οργανωμένη και συστηματική. Ακόμα και από ανθρώπους που κάνουν τρία ορθογραφικά λάθη στη λέξη Καλαμάτα! Γιατί έχει γίνει αυτό. Υπήρχε ένας κύριος που κάθε φορά με προσβάλει και νόμιζα ότι δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο! Μου έδειξαν μια συνέντευξη που πήρε με τον Γκραντ και είδα ότι υπάρχει»!

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Κανονικό ρδελομπού και η Μπριζ τελικά, ο Όλσεν πήγε για τσιγάρα και δεν γύρισε ποτέ

Τον έβγαλε από την Μπριζ-α, δεύτερη ήττα (0-2) & αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ