in , ,

Μαθήματα αντισφαίρισης από τον παππού, νίκη αύριο για Murray

Andy Murray- Pablo Carreno-Busta:

Murray to win @1.75 Novibet

Καλησπέρα από Gkavmanjr. Ο χθεσινός αγώνας μεταξύ Bonaventure και Gracheva δεν εξελίχθηκε θετικά για την Βέλγα, αφού γνώρισε την ήττα στα 2 σετ με σκορ 6-2,6-2. Δεν κατάφερε να σερβίρει καθόλου καλά  με αποτέλεσμα να δεχθεί από 2 breaks και να χάσει εύκολα την αναμέτρηση. Προχωράμε λοιπόν για να επιστρέψουμε στα ταμεία! 

Στην φάση των 64 στο ATP του Indian Wells θα βρεθούν οι Andy Murray και Pablo Carreno-Busta. Οι δύο παίκτες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους. Πάμε να δούμε λίγο αναλυτικότερα τους παίκτες. 

Αρχικά ο Murray βρίσκεται στο νούμερο 55 της παγκόσμιας κατάταξης. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα έχοντας 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες κερδίζοντας Sonego, Zverev, Miller, Lehecka, ενώ ηττήθηκε από τον Medvedev. Στην πρώτη φάση του τουρνουά συνάντησε τον Etcheverry. Ο Βρετανός κατάφερε να σώσει 4 από τα 5 break points που είχε ο αντίπαλός του, ενώ κέρδισε 4 από τους 20 break points που είχε ο ίδιος. Σέρβιρε αξιόπιστα κερδίζοντας 2 στους 3 πόντους σε πρώτο και δεύτερο σερβίς.

Από την άλλη ο Etcheverry βρίσκεται στο νούμερο 61 της παγκόσμιας κατάταξης. Βρίσκεται σε αρκετά κακή κατάσταση έχοντας 5 ήττες και 1 νίκη στους τελευταίους 6 αγώνες. Στο Australian Open μπήκε με το δεξί κερδίζοντας τον Pedro Cachin και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από τον Benjamin Bonzi στα 5 σετ. Συμμετείχε στο ATP του Ρότερνταμ από το οποίο αποκλείστηκε στην πρώτη φάση από τον Richard Gasquet. Ο Γάλλος πραγματοποίησε μία πολύ εντυπωσιακή ανατροπή αλλάζοντας την εικόνα του αγώνα ριζικά μετά την αρχή του δεύτερου σετ. 

Το σημερινό προγνωστικό είναι:
Andy Murray- Pablo Carreno-Busta: Murray to win @1.75 Novibet

Θεωρώ πως η φόρμα του Βρετανού αρκεί για να τον στηρίξω στον αυριανό αγώνα. Παίζει πολύ ωραίο τένις παρόλο που η έκρηξη των ποδιών είναι πεσμένη λόγω ηλικίας. Δεν παρατάει τους αγώνες αφού τον τελευταίο καιρό καταφέρνει και νικάει αγώνες στους οποίους οι αντίπαλοι έχουν Match points και τις δύσκολες στιγμές δείχνει χαρακτήρα νικητή. Δεν είναι αυτή η φάση που ο Andy θα βρεθεί εκτός τουρνουά, επομένως στηρίζουμε την απόδοση 1.76 που προσφέρεται από την Novibet. 

In Murray we trust & vamos για ταμείο! 

Gkavmanjr out!  

Άγριο ξύλο στο εξάποντο παραμονής, φορτώνει τους πάντες με κάρτες ο Ερνάντεθ

Προπονητής Φεβρουαρίου στην Premier ο Τεν Χαγκ, 14-0 θα έχαναν λογικά αν είχαν άλλον