in , ,

Eύκολη νίκη για τον Ουκρανό, δεν φτάνει καν στον δεύτερο γύρο ο Anglickas

Julius Anglickas VS Dovletdzhan Yagshimuradov:
Νίκη Dovletdzhan Yagshimuradov @ 2.19 Fonbet

Dovletdzhan Yagshimuradov Stats, News, Bio | ESPN

Fala galera amigos!!!

Συνεχίζουμε και πάλι στο Bellator, και μιλάμε αυτή τη φορά για ένα «περίεργο» line, δεν ξέρω αν μαγειρεύουν κάτι οι στοιχηματικές αλλά αυτή η απόδοση είναι λάθος και δεν υπάρχει κάποιο εξήγηση.

Στην ζωή μου έχω μάθει κάποια πράγματα, που αυτά με έβαλαν σε μία διαδικασία να έχω κάποια στερεότυπα που είναι «based» ιδιαίτερα στο ΜΜΑ. Όπου δω επίθετο που δεν προφέρεται, καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με περιπτωσάρα, και δεν είναι εξαίρεση ο Ουκρανός Dovletdzhan σε έναν αγώνα που ήδη ξέρουμε τον νικητή, όχι δεν έχω κάποια κασέτα από τον επερχόμενο αγώνα, αλλά έχει όλα τα advantages απέναντι στον Julius.

Ο Anglickas, δεν τον υποτιμώ, είναι θηρίο στο boxing με κάποιο wrestling υπόβαθρο, με 2 ήττες σερί μεν, αλλά ήταν ελίτ οι παίχτες. Γενικά, δεν είναι κακός, μου αρέσει αυτός με βάση αυτά που έχω δει.

Ο Ουκρανός, μεγαλωμένος με τον Amosov, θα είναι ο πιο γρήγορος, ο πιο εκρηκτικός παίχτης αναμέσα τους. Ο Anglickas είναι εξαιρετικά αργός, απίστευτα αργός, και κουράζεται εύκολα. Πετάει κάτι ωραία jabs και παίζει ωραία σε αδύναμους αντιπάλους, αλλά κάθε φορά που πάει να παίξει με ένα σκαλί πάνω, όλοι όμως, όλοι, τον έχουν στην φάπα.

Το σημείο μας είναι δώρο και το αφιερώνω στον εορτάζοντα 40ΗΣ:

Νίκη Dovletdzhan Yagshimuradov @ 2.19 Fonbet

Ο Ουκρανός θα καταφέρει με επιτυχία να βρει αυτό το σαγόνι και να λήξει τον αγώνα. Μόνο και μόνο που το βρίσκουμε σε αυτήν την απόδοση, είναι τρομερό.

Eσύ ακόμα να ενταχθείς στο Discord; Κάνε Join εδώ: https://discord.gg/cXE3pcqx

Νωρίς τελειώνει ο αγώνας το Σάββατο, φάπα ξάπλα αναμένεται στο οχτάγωνο.

Δεύτερο σερί μπάζερ ετοιμάζει ο Costello,κερδίζει και την Monaco σήμερα