in , ,

Γλεντάει σε ένα ακόμα τουρνουά ο Kubler τον Sonego,τον στέλνει από νωρίς σπίτι του

Jason Kubler-Lorenzo Sonego:

+2.5 Handicap Games @1.90 Pamestoixima

Καλησπέρα από Gkavmanjr. Η χθεσινή αναμέτρηση έληξε ακριβώς όπως θα θέλαμε, με τον Struff να κερδίζει στα 22 games και εμάς να πηγαίνουμε ταμείο. Προχωράμε στα σημερινά λοιπόν! 

Θα παραμείνουμε στο ATP Indian Wells και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Jason Kubler με τον Lorenzo Sonego. Θα είναι η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο παικτών με τον Kubler να έχει κερδίσει και τους δύο αγώνες. Ο πρώτος έληξε στα 22 games με 6-3,7-6 και ο δεύτερος στα 3 σετ με 3-6,6-3,6-4. 

Αρχικά ο Kubler βρίσκεται στην 75η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Έχει 3 νίκες στους τελευταίους 5 αγώνες με τελευταία αναμέτρηση η ήττα του κόντρα στον Aliassime με 2-1 σετ. Από τον Οκτώβρη του 2022 σε οποιονδήποτε αγώνα έχει ηττηθεί έχει καταφέρει να «κλέψει» τουλάχιστον ένα σετ πράγμα που δείχνει πως κοντράρει τους αντιπάλους και δεν τα παρατάει. Σε γενικές γραμμές σερβίρει με πάνω από 70% στο πρώτο σερβίς όμως πραγματοποιεί αρκετά double faults με αποτέλεσμα να δίνει εύκολους πόντους στον αντίπαλο. 

Από την άλλη ο Sonego βρίσκεται στο νούμερο 60 της παγκόσμιας κατάταξης. Στους τελευταίους 5 αγώνες έχει 3 ήττες κόντρα σε Aliassime,Murray και Zverev. Σε δύο από τα τελευταία τρία τουρνουά που έχει συμμετάσχει έχει αποκλειστεί από την πρώτη φάση, ενώ δεν έχει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την σεζόν. 

Ο Αυστραλός στις αναμετρήσεις κόντρα στον Sonego βγάζει καλό πρόσωπο με αποτέλεσμα να φεύγει και με το θετικό αποτέλεσμα. Ο Kubler είναι ένας πολύ μαχητικός παίχτης και θεωρώ πως ακόμα και να χάσει θα καταφέρει να κοντράρει και να καλύψει το χάντικαπ κόντρα στον Ιταλό. 

In Kubler we trust & vamos για ταμείο! 

Gkavmanjr out!

Ρίξαμε σαν ΑΜ 1k στο να την πληρώσει απόψε διαφορετικός δικέφαλος από τα δοκάρια

Δεν μασάει στην Χιλή η Ιντεπεντιέτε του Μεντεγίν,φεύγει με το διπλό στις βαλίτσες της