in , ,

Πελάτη του αποκαλεί ο Nickal τον αντίπαλο του μετά τον σημερινό αγώνα

Bo Nickal VS Jamie Pickett:
 Bo Nickal Να νικήσει με Υποταγή στον 1ο γύρο @ 2.06 Fonbet

Bo Nickal MMA Stats, Pictures, News, Videos, Biography - Sherdog.com

Fala galera amigos!!!

Συνεχίζουμε με την Middleweight κατηγορία και έχουμε να κάνουμε την πιο εύκολη νίκη του event και δεν είναι κανένας άλλος παρά ο Bo Nickal. Το οποίο δεν έχω να πω πολλά και ούτε πρόκειται να μπω σε ανάλυση, θα τονίσω όμως ότι ο Jamie Pickett παίζει το τελευταίο του παιχνίδι στο UFC και δεν πρόκειται το UFC να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

O Redneck μας είναι απλά ένας σκληρός αλήτης. Ήταν 3 φορές πρωταθλητής στο NCAA και προπονείται με τον Jorge Masvidal από κυριολεκτικά την πρώτη του μέρα στο ΜΜΑ. Ο Τύπος απλά δεν θέλει να χαραμίζει χρόνο, δεν θέλει να παλεύει, θέλει με το που ακούει το κουδούνι να τον ρίχνει τον άλλον και να τον ταράζει στην φάπα. Είναι τέρμα καλός και πιστεύει ότι μέσα σε 5 χρόνια θα είναι #1 στο pound for pound στο UFC. Θα το πετύχει όμως;

Ο Jamie Pickett έχει τελειώσει σαν παίχτης. Είναι ψηλός, δυνατός, είναι γρήγορος έχει την ευλυγισία αλλά δεν έχει το ταλέντο και στην ηλικία που είναι δεν πρόκειται να στρώσει και να βελτιωθεί, κάνει πολλά λάθη στο παιχνίδι του, δίνει strikes χωρίς να σκέφτεται για το πως να αμυνθεί στην πορεία, μπερδεύεται συχνά και περδικλώνεται μόνος του, ο τύπος στηρίζεται πιο πολύ το ότι είναι γρήγορος και αυτό είναι λάθος. Κάποιος αρχάριος στο Jiu-Jitsu μπορεί να τον ρίξει κάτω. Αυτός δεν μπορεί να διορθώσει τις μικρές λεπτομέρειες και εκεί είναι που την πατάνε οι περισσότεροι.

Το σημείο μας θα είναι:

 Bo Nickal Να νικήσει με Υποταγή στον 1ο γύρο @ 2.06 Fonbet

Δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν θα το τελειώσει με Υποταγή ή με ΚΟ/ΤΚΟ. Αλλά θα το πω και θα πάμε με την Υποταγή, σκέφτομαι ότι ο Pickett δεν θα πέσει τόσο εύκολα με ΚΟ, αλλά πιο πολύ ότι θα παραδοθεί στο Sub.

Eσύ ακόμα να ενταχθείς στο Discord; Κάνε Join εδώ: https://discord.gg/Cm5Q9qNV

Στο νοσοκομείο θα οδηγηθούν οι παίχτες του Χετάφε-Χιρόνα, τι μπορεί να πάει στραβά

Βραζιλιάνα να τουφεκάει βραζιλιάνα