in , ,

Τις μοιράζει σαν…στραγάλια!

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος :
1ο Ημίχρονο Κίτρινες Κάρτες : Over 1.5 @1.82 Novibet

Σάββατο σήμερα και μέσα στην πληθώρα των παιχνιδιών, ξεχωρίζω ένα ακόμη σημείο, το οποίο, εξαιτίας του κυρίου στην φωτογραφία, πρέπει να μας πληρώσει είτε εύκολα είτε δύσκολα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 20ή αγωνιστική της Super League και διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με σχεδόν 6 κάρτες μέσο όρο ανά παιχνίδι και ένα σπάνιο στατιστικό να τον ακολουθεί. Φέτος έχει διευθύνει 9 παιχνίδια εντός συνόρων, βγάζοντας συνολικά 27(!) κίτρινες πριν την ανάπαυλα.

Το σημείο που επιλέγω από τον αγώνα είναι το Over 1.5 Κίτρινες κάρτες στο 1ο ημίχρονο, με απόδοση 1.82 στη Novibet.

Σε όλα τα παιχνίδια για φέτος έχει δείξει τουλάχιστον 2 κίτρινες ως το ημίχρονο. Αυτό από μόνο του είναι ένα αρκετά δυνατό στατιστικό. Επειδή όμως θα χρειαστεί και τις κατάλληλες αφορμές για να βάλει το χέρι στο τσεπάκι, ας ρίξουμε και μια ματιά στους 2 αντιπάλους της αναμέτρησης που διεξάγεται στους «Ζωσιμάδες».

Αμφότερες οι ομάδες μετρούν μόλις από 1 ήττα στα 5 τελευταία τους παιχνίδια και με 7 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, κοιτάνε να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Στον Ατρόμητο θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για ένα εισιτήριο στα Play off, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα επιδιώκει μια απόσταση ασφαλείας από τις 2 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στον υποβιβασμό. Όσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι, στα παιχνίδια με γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννινα βγαίνουν κατά μέσο όρο 1.45 κίτρινες πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό, ενώ αντίστοιχα σε αυτά που ο Ατρόμητος φιλοξενείται, ο μέσος όρος είναι υψηλότερα, στο 2.0. Λίγο «ξύλο» να πέσει και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο Τάσος.

Για περισσότερα σημεία, συζήτηση και αναλύσεις join στο discord εδώ: https://discord.gg/kytz2bUb25

Κάντε το παιχνίδι σας

Match Money Hot: Νταμπλ για 28!