in , ,

Εντός έδρας για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Rostock Seawolves – Syntainics MBC :
Derrick Alston Over 24.5 Points+Rebounds+Assist @1.88 Stoiximan

Το δεύτερο σημείο μας για σήμερα έρχεται από την Γερμανία και τον αγώνα της Rostock Seawolves απέναντι στην Syntainics MBC για την 17η αγωνιστική της Easycredit BBL.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους εκτός έδρας απέναντι στην Bayreuth, έρχονται με καλή ψυχολογία και στον σημερινό αγώνα, και με νίκη παραμένουν στο κυνήγι της όγδοης θέσης. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, ηττήθηκαν από την Ulm εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, πρέπει να ανακάμψουν αλλά ξέρουν ότι σήμερα ο αγώνας θα είναι αρκετά δύσκολος.

Το σημείο από τον αγώνα, ειναι ο συνδυασμός Points+Rebounds+Assist του Derrick Alston, με line 24.5 και απόδοση 1.88 στην Stoiximan.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας εξ ολοκλήρου, μετά τον τραυματισμό του Jequan Lewis, σκοράρει, πασάρει αλλά και μαζεύει από την αδύνατη πλευρά ενίοτε, και αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 30 λεπτά. Matchup του ο Kris Clyburn.

Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις για την Easycredit BBL, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 3, απέναντι στην Fraport Skyliners, τους Chemnitz Niners και την Bayreuth. Έχοντας 25, 26 και 29. Απέναντι στην Bonn κατέγραψε 24.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Μιας και ξεκίνησε το NFL, η Euroleague και η Α1, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεις περισσότερα σημεία στο VIP. Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Αγώνας με φόντο την οχτάδα στην Γαλλία

Θα μπει και θα παίξει η φανέλα