in , ,

Για να επεκτείνει το σερί

Werder Bremen – Wolfsburg :

Συνολικά γκολ Wolfsburg : Over 1.5 @1.90 Stoiximan

Καλημέρα, 18η αγωνιστική στην Γερμανία και η Wolfsburg φιλοξενείται από την Werder Bremen.

Οι «λύκοι», μετά από το τραγικό ξεκίνημα της σεζόν όπου είχαν μόλις 1 νίκη στα πρώτα 7 παιχνίδια, φαίνεται πως έχουν βρει για τα καλά τα πατήματα τους και κυνηγούν με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα και το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Το σημείο που επιλέγω από το ματς είναι το Over 1.5 γκολ της Wolfsburg σε απόδοση 1.90 της Stoiximan.

Για την ακρίβεια, δεν έχουν βρει απλώς τα πατήματά τους, αλλά είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Bundesliga, έχοντας φτάσει τις 6 σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 22-1. Σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ στα 9 από τα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και πιστεύω πως η αποψινή τους αντίπαλος είναι ιδανική για να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία. Μετά από την καθιερωμένη χειμερινή διακοπή, έχουν πετύχει 2 εμφατικές νίκες απέναντι σε Freiburg (6-0) και Hertha (0-5) και ελπίζουμε να παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο απέναντι στην ομάδα της Βρέμης.

Σε τελείως αντίθετη τροχιά κινείται η Werder, που έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια μετά την επανέναρξη, δεχόμενη συνολικά 9 γκολ.

Με το μέρος μας και η προϊστορία, αφού η Wolfsburg έχει καταφέρει να βρει τουλάχιστον 2 φορές δίχτυα στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Για περισσότερα σημεία, συζήτηση και αναλύσεις join στο discord εδώ: https://discord.gg/kytz2bUb25

Θα μπει και θα παίξει η φανέλα

Κάντε το παιχνίδι σας