in , ,

The glue guy!

Draymond Green (GSW) Over 15.5 Rebounds + Assists @1,95 Stoiximan

Επιστροφή στο μαγικό κόσμο του NBA με ένα σημείο που δε χάνεται!
Λίγα παιχνίδια σήμερα αλλά ένα spot που… βγάζει μάτια.

Συνεχίζουμε δυναμικά στο VIP με 2/2 σημεία χθες και απαλό profit.
Μη χάνεις την ευκαιρία να μπεις στο πιο sharp group για ΝΒΑ! Στέλνεις μήνυμα στο Discord ή Instagram @Gkavman.

Καθημερινά σημεία στον ΑΧΑΣΤΟ server στο Discord για TSILI PRAKTOREIO:

https://discord.gg/Rmmszvw4PM

Σημερινό ταμείο με:

Draymond Green (GSW) Over 15.5 Rebounds + Assists κόντρα σε Toronto Raptors

Μπορεί ο καλύτερος παίκτης των Warriors να είναι ο Steph Curry, ο καλύτερος spot shooter να είναι ο Klay Thompson, ο πιο smooth dribbler να είναι ο Jordan Poole, ο πιο αθλητικός παίκτης και αποτελεσματικός off ball να είναι ο Wiggins, αλλά ο glue guy, ο οποίος αδικείται από τα στατιστικά του και ηγείται στην άμυνα είναι ο Draymond Green. Ναι, κάθε αυτοκρατορία χρειάζεται τον ηγέτη της αλλά και τους σκληρούς εργάτες που συνεισφέρουν με άλλους τρόπους πέρα απ’ τους συμβατικούς.
Για τους πιο hardcore fans του NBA, ο Draymond είναι ένας εκ των 3 πιο αποτελεσματικών team defenders στο ΝΒΑ και φανταστικός στην αναγνώριση και εξουδετέρωση των αντιπάλων plays.

Ο Draymond μετράει 7.3 rebounds per game και 6.8 assists per game (14.1 RA) παρ’ όλα αυτά τα νούμερα του δε δείχνουν όλη την εικόνα. Μπορεί να μετράει μόλις 14/43 Over για τη σεζόν, αλλά το δείγμα των τελευταίων 10 αγώνων είναι αρκετό για να μας πείσει για την αξία του Draymond καθώς και για την αλλαγή στον τρόπο χρήσης του στην επίθεση του Golden State.
Στα τελευταία 10 παιχνίδια ο Draymond Green μετράει 17.1 RA και 7/10 Over.
Ο Coach Kerr άλλαξε την 5άδα των Warriors στα τελευταία 3 παιχνίδια, ξεκινώντας και τον Jordan Poole και περνώντας τον Draymond στο 5. Αυτό άνοιξε το δρόμο για φανταστικές εμφανίσεις στον τομέα των rebounds αλλά συνεχίζοντας το ίδιο output στις assists.

Με τον Draymond στη θέση Center, βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο καλάθι αλλά και μπαίνει σε περισσότερες φάσεις, ενώ στην επίθεση δεν υπάρχει πλέον το εμπόδιο Kevon Looney, ο οποίος σαν τον Draymond δεν απειλεί το καλάθι με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας λιγότερος assist target για τον Draymond. Πλέον με τους Curry, Thompson, Poole, Wiggins, ο Draymond Green ξερογλύφει τα δάκτυλα του και δε θα ξέρει σε ποιον να πρωτοπασάρει την μπάλα.

Αμυντικά οι Raptors φέτος είναι αρκετά μέτριοι, επιτρέποντας 43 rebounds per game (12η θέση) και 25.9 assists per game (24η θέση). Μπασκετικά, θεωρώ πως ο coach Nurse θα επιλέξει switch σχήματα σε πολλά απ’ τα pick and roll του Golden State ή high hedge/παγίδες στον Curry. Στη δεύτερη περίπτωση θα δούμε το κλασικό slip the screen του Green ο οποίος θα λειτουργήσει σαν playmaker απ’ το highpost.

Το παιχνίδι θα είναι ανοικτό και η αμυντική μετριότητα των Raptors στον περιορισμό των αντιπάλων role players σε συνδυασμό με την πληθώρα τριπόντων που θα σουτάρουν με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Green, θα μας δώσει το σημερινό Over.

Gkavman out!

Μια μπάλα μόνος του!

Derby του Γαλλικού Νότου!