in , ,

Για την επιστροφή στις νίκες στην Βιτόρια

Baskonia – Anadolu Efes :
Rokas Giedraitis 9+ Points @1.98 Stoiximan

Καλημέρα, o James μας πλήρωσε χθες στην τρίτη περίοδο και σε συνδυασμό με την νική της Monaco,πληρωθήκαμε,καλοφάγωτα.

Σήμερα θα μεταφερθούμε στην χώρα των Βάσκων, για τον αγώνα της Baskonia απέναντι στην Anadolu Efes για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ισπανοί μετά από την εκτός έδρας ήττα τους από την Obradoiro, στρέφουν την προσοχή τους στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι, καίγονται για την νίκη ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν εντός οχτάδας. Από την άλλη, η Anadolu Efes ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Bayern εντός έδρας, μια ήττα η οποία την άφησε στην ένατη θέση της βαθμολογίας, και με νίκη σήμερα ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι οι 9+ Points του Rokas Giedraitis, σε απόδοση 1.98 στην Stoiximan.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, παραμένει από τους πιο σταθερούς παίχτες της ομάδας του, όπου θα πάρει τις προσπάθειες που του αναλογούν, ειδικά σε έξτρα πάσες στην αδύνατη πλεύρα, μετά από pick n’ roll του Thompson με τους ψηλούς. Αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά 24 λεπτά και matchup του είναι ο Elijah Bryant.

Στις 5 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 4, απέναντι στην Bayern Munich, την Badalona, την Barcelona και την Obradoiro. Έχοντας 10, 20, 11 και 14. Στην προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων φέτος, κατέγραψε 11.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Μιας και ξεκίνησε το NFL, η Euroleague και η Α1, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεις περισσότερα σημεία στο VIP. Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Προσφέρει γκολ και θέαμα

Τίτλο και Νο. 1 στο ranking ονειρεύεται ο Τσιτσιπάς, άρα με κατεβασμένα χέρια θα χάσει στον τελικό